07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
PP-DD Tecuci caută candidatul perfect pentru parlamentare
PP-DD Tecuci caută candidatul perfect pentru parlamentare
Mai sunt două luni până la alegerile parlamentare, iar PP-DD filiala Tecuci a început racolarea de candidaţi dornici de a-şi depune candidatura pentru ocuparea unui fotoliu călduţ de parlamentar. Cu toate că până la alegerile locale din vara acestui an Partidul Poporului-Dan Diaconescu era ca şi inexistent, revigorarea sa a atras o serie de persoane dornice de afirmare. Odată cu evidenţierea partidului au crescut şi pretenţiile, iar la Tecuci situaţia pare foarte clară. „Noi nu dorim ca partidul nostru să fie folosit ca mijloc de transport politic pentru propulsarea unor persoane dornice de afirmare, ci dorim ca cel care va fi candidatul nostru să ne reprezinte interesele în Parlament, interesele partidului, şi nu să îşi atingă idealurile personale. Tocmai din aceste considerente ne triem foarte bine candidaţii, suntem în faza de sedimentare, ca mai apoi, cu colaborarea celor de la Centru, să alegem persoana potrivită”, a declarat Samir Oancă, preşedintele PP-DD, filiala Tecuci.
Cel care râvneşte la un fotoliu de deputat trebuie să îndeplinească mai multe criterii: să fie membru PP-DD sau chiar simpatizant, să reprezinte cât mai bine interesele partidului şi să aducă un număr cât mai mare de voturi.
„La această dată avem mai multe variante, care vor fi dezbătute atent, însă lista nu este închisă, suntem deschişi la a discuta cu membri ai partidului pe această linie, dar şi cu simpatizanţi. În curând sperăm să putem face public pe cel ales să ne reprezinte, care va fi, după cum spuneam, un om de nădejde, care să reprezinte interesele maselor şi nu pe ale sale personale. Viitorul va veni cu surprize, cum şi la alegerile locale am făcut o surpriză frumoasă. Sperăm ca în toamnă surpriza să fie şi mai mare”, a concluzionat Samir Oancă.

Articole înrudite