16 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
PACT pentru Galaţi îşi prezintă noua echipă de coordonare
PACT pentru Galaţi îşi prezintă noua echipă de coordonare

PACT pentru Galaţi este, după cum se autodefineşte, platforma civică şi politică a gălăţenilor pentru recâştigarea mobilităţii urbane, regăsirea ethosului local şi reconectarea oraşului la Dunăre. De altfel este partidul care, la alegerile locale din iunie 2024, a luat voturi mai multe decât PNL Galaţi, reuşind să obţină 9,56 % din voturile gălăţenilor şi să-şi asigure prezenţa a 3 consilieri în Consiliul Local Galaţi, faţă de doi cât a avut în mandatul 2020-2024. Reamintim că PNL Galaţi a obţinut, anul acesta, un scor electoral de doar 8,55%.
Iată că, după succesul obţinut, PACT pentru Galaţi se organizează pentru a se menţine pe trepte înalte pe scena politică.
„În perioada 27-30 august 2024, echipa PACT pentru Galaţi s-a reunit într-un moment esenţial pentru dezvoltarea şi viitorul nostru. În cadrul acestei întâlniri, am stabilit liderii care vor coordona activitatea Comitetului Executiv PACT pentru Galaţi pentru următorii doi ani. Avem plăcerea să vă prezentăm cei şapte lideri votaţi, care vor coordona cu dedicare şi profesionalism Comitetul PACT pentru Galaţi:
- Daniel ILIE – Directorul departamentului juridic;
- Andrei VELEA – Directorul departamentului de marketing politic;
- Adrian GHENEA – Directorul departamentului operaţional şi proiecte;
- Mihail CHIRIAC – Directorul departamentului financiar;
- Ionel BOBOC – Directorul departamentului de politici publice;
- Cezarina TUDOR – Directorul departamentului de resurse umane;
- Gregor TEODORESCU - Preşedinte al Comitetului.
Aceşti lideri vor lucra împreună pentru a sprijini dezvoltarea organizaţiei noastre, fiecare în domeniul său de expertiză”, se arată într-un comunicat al PACT pentru Galaţi. *sursa foto: Facebook - PACT pentru Galaţi


Articole înrudite