19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Norica Nicolai, la Galaţi: "Nu voi ceda până în clipa în care nu voi vedea că în România fiecare e respectat"
Norica Nicolai, la Galaţi: "Nu voi ceda până în clipa în care nu voi vedea că în România fiecare e respectat"

Norica Nicolai, membru al Parlamentului European şi candidatul de pe poziţia întâi a listei ALDE, a declarat, în cadrul unei întâlniri avute cu membrii şi simpatizanţii ALDE Galaţi, că "Uniunea Europeană trebuie să fie o uniune a respectului. Nu am văzut acest respect la mulţi dintre liderii noştri. Dacă tu nu te respecţi, nu te va respecta nimeni". Aceasta a mai afirmat că se bucură că nu mai face parte din PNL, un partid "care a devenit unul de slugi. (...) Adevăratul liberalism este aici, în ALDE. Asta trebuie să le spunem românilor în această campanie".

Totodată, europarlamentarul a afirmat că "nu poţi îndrepta Europa dacă nu îţi respecţi propriul popor. Eu ştiu că Europa e a tuturor. Respectăm şi merităm să fim respectaţi şi cred că despre asta trebuie să vorbim în Europa". Norica Nicolai a mai subliniat că: "Nu voi ceda până în clipa în care nu voi vedea că în România fiecare e respectat şi se respectă pe sine. Trebuie să începem să ne învăţăm copiii respectul de sine, respectul faţă de această ţară. Principala noastră bătălie e pentru mai mult respect pentru România în Uniunea Europeană".

"Îmi pun mari speranţe candidaţii ALDE, în Renate Weber, Norica Nicolai şi Daniel Barbu, dar şi în Ovidiu Silaghi, Varujan Vosganian sau Andrei Gerea! Ei au dovedit că politica se poate face în mod demn, cu decenţă şi argumente, nu cu înjurături şi violenţe!", a declarat preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima.


Articole înrudite