20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Galaţi: Subprefectul cu atribuţiuni de prefect Paul Cristea şi-a dat demisia din PNL
Galaţi: Subprefectul cu atribuţiuni de prefect Paul Cristea şi-a dat demisia din PNL

Şedinţa Biroului Permanent Judeţean (BPJ) a PNL Galaţi desfăşurată aseară (miercuri, 05 ianuarie 2021) s-a terminat cu mare scandal şi supărare. Subprefectul cu atribuţiuni de prefect, Paul Cristea, şi-a dat demisia din Partidul Naţional Liberal şi a anunţat că astăzi îşi va da demisia şi din funcţia de subprefect ca urmare a faptului că partidul a decis ca după numirea prefectului de către noul guvern (despre care Monitorul de Galaţi a scris în articolul Cine se pregăteşte să ocupe fotoliul de prefect al judeţului Galaţi) să rămână în funcţia de subprefect Andra Mihaela Costache şi nu Paul Cristea.
„Da, mi-am dat demisia din partid după 20 de ani de activitate în rândurile PNL“, ne-a confirmat Paul Cristea. Acesta a spus că a făcut acest pas ca urmare a deciziei partidului de a nu-l mai susţine în funcţia de suprefect. „Dacă nu am mai fost delegat pentru a continua activitatea la Prefectură înseamnă că BPJ nu a fost mulţumit de activitatea mea“, ne-a declarat acesta.
În privinţa demisiei din funcţia de subprefect, Paul Cristea a spus că după o evaluare mai profundă a acestei decizii, a revenit asupra acesteia motivat de faptul că în situaţia de criză în care se află ţara, are datoria de a fi în slujba cetăţeanului, mai ales că valul 5 își face simţită prezenţa din ce în ce mai puternic.
Reamintim că, în scurt timp, funcţia de prefect va fi ocupată de o persoană susţinută de PSD, fiind vehiculat numele lui Sorin Gavrilă, iar în privinţa subprefecţilor, una dintre funcţii va reveni unui reprezentant al minorităţilor naţionale, iar celălalt fotoliu de subprefect ar rămâne la PNL şi este clar că va fi ocupat tot de Andra Mihaela Costache.


Articole înrudite