28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Florin Cîţu: "Sunt pregătit să ascult şi opinia specialiştilor din PSD"
Florin Cîţu: "Sunt pregătit să ascult şi opinia specialiştilor din PSD"

Florin Cîţu acuză PSD că lansează în spaţiul public "mesaje puţin confuze", în timp ce în urmă cu câteva luni criticau Guvernul pentru măsurile prea relaxate. Acum PSD reproşează guvernului că au fost instituite noi restricţii prea aspre.
"Am văzut în spaţiul public, în special la cei de la PSD, mesaje puţin confuze. Pe de o parte, acum câteva luni ne spuneau că suntem prea relaxaţi şi că România este singura ţară din Uniunea Europeană care e relaxată. Acum vin şi ne spun că impunem restricţii", a declarat Florin Cîţu, luni, la Parlament.
Prim-ministrul spune că va asculta şi punctele de vedere ale specialiştilor din PSD cu privire la gestionarea pandemiei.
"Eu sunt pregătit să ascult şi opinia specialiştilor din PSD. Specialiştii nu au culoare politică. Lupa pentru sănătatea românilor nu are culoare politică. Decât să dăm mesaje confuze în această perioadă, e momentul să stăm toţi la masă, specialiştii, şi să vedem care sunt cele mai bune măsuri pentru sănătatea Românilor", a mai declarat Florin Cîţu.


Articole înrudite