20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Raluca Turcan nu a purtat mască de protecţie la o acţiune de împădurire
Raluca Turcan nu a purtat mască de protecţie la o acţiune de împădurire

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a participat, fără mască, la o acţiune de împădurire care a avut loc în regiunea Sibiului. Fotografiile care o ilustrează pe Raluca Turcan fără mască (foto), alături de alţi oameni prezenţi la acţiune, au fost postate chiar pe pagina ei de Facebook. Unul dintre participanţii la acţiune a ajuns la spital cu COVID, după câteva zile. Raluca Turcan susţine că "distanţarea a fost în general respectată, iar măştile au fost purtate, cu puţine excepţii".
"Nu departe de oraş, pe dealurile de la poalele Munţilor Lotrului, am participat la plantarea a 1300 de puieţi de gorun şi pin - parte dintr-o viitoare pădure care la rândul său va deveni parte din ceea ce România are ambiţia să îndeplinească: 40% suprafaţă împădurită. Am avut astăzi alături sibieni al căror ataşament pentru comunitate şi pentru oamenii care trăiesc în ea a fost demonstrat nu o dată. I-am însoţit deseori în misiunile lor la instituţiile de ocrotire socială, în acţiuni de sprijin destinate persoanelor vulnerabile, în proiecte umanitare. «Fii bun ori de câte ori este posibil» - spunea cineva. Ei bine, este posibil mereu!", este mesajul cu care Raluca Turcan a însoţit o galerie de poze din timpul acţiunii de împădurire.
Potrivit publicaţiei Turnul Sfatului, administratorul judeţului Sibiu, Adrian Bibu, a fost internat în spital cu COVID la două zile după acţiunea de sâmbătă. La acţiune au mai fost preşedinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, primarul din Tălmaciu, dar şi membri ai organizaţiei locale PNL.


Articole înrudite