05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Costel Fotea la depunerea candidaturilor: „Eu am mare încredere că gălăţenii au idei, au potenţial şi nu avem nevoie de alţii ca să ne facă imagine“
Costel Fotea la depunerea candidaturilor: „Eu am mare încredere că gălăţenii au idei, au potenţial şi nu avem nevoie de alţii ca să ne facă imagine“

Luni, 17 august 2020, la sediul Biroului Electoral Judeţean Galaţi, Partidul Social Democrat a depus listele cu candidaţii pentru fotoliile de consilieri judeţeni şi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Galaţi. Costel Fotea, preşedintele executiv al PSD Galaţi, dar şi preşedintele în funcţie al Consiliului Judeţean Galaţi, mizează pe un nou mandat alături de o echipă de consilieri formată din profesionişti. Unii dintre aceştia sunt consilieri judeţeni cu experienţă în această funcţie, dar acestora li s-au alăturat nume noi, toţi cu reputaţie profesională de necontestat.

poza text 2

„Plecăm cu mare încredere pentru perioada 2020 - 2024. Am demonstrat că se poate, putem şi o să vedeţi că pe viitor vom merge pe acelaşi trend crescător. În primul rând, prioritatea numărul zero va fi în continuare absorbţia de fonduri europene. Cel mai important domeniu pe care ne vom axa în continuare este sănătatea. Dar toate celelalte domenii sunt la fel de importante. Avem nevoie să dezvoltăm agrementul, proiecte importante sunt şi în cultură, vom avea cel mai frumos muzeu din România. Şcolile speciale reprezintă un domeniu sensibil şi ne vom apleca cu investiţii şi în acest domeniu. Sportul este un domeniu pe care nu l-am neglijat şi nu-l vom neglija. Avem proiecte importante din toate domeniile. În echipă avem colegi din toate domeniile: şi sănătate, şi educaţie, şi juridic, şi economic, şi bineînţeles, şi sport“, a spus Costel Fotea, în deschiderea evenimentului de lansare a listei candidaţilor pentru Consiliul Judeţean Galaţi.

Luni, la depunerea candidaturilor, preşedintele CJ Galaţi a ţinut să sublinieze: „Sper că în cei patru ani de zile am convins gălăţenii că intenţiile noastre sunt din cele mai bune, că suntem alături de oameni şi ne interesează dezvoltarea Galaţiului, de aceea avem nevoie de sprijinul gălăţenilor pentru a continua proiectele pe care le-am început şi proiectele viitoare. La Consiliul Judeţean Galaţi am ales o echipă de profesionişti, o echipă de oameni care au demonstrat în cei patru ani de zile că ştiu ce înseamnă proiecte cu finanţare europeană, că ştiu ce înseamnă dezvoltarea judeţului, dar am vrut să venim şi cu oameni noi, oameni care au demonstrat în cariera profesională că au făcut ceva, că sunt profesionişti şi avem nevoie de profesionalismul lor pentru dezvoltarea judeţului Galaţi“.

Primele 20 de locuri pe listele de candidaţi pentru alegerea Consiliului Judeţean sunt ocupate de: preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea urmat de doctorul Mihai Polinschi, Viorica Sandu - Director general Administraţia Pieţelor Agroalimentare Galaţi, Doina Cucu - Administrator public CJ Galaţi, Silvius Stanciu - Profesor universitar, Mioara Enache - Inspector Şcolar General, doctor Violeta Şapira, Andreea Naggar - avocat, doctor Alexandru Nechifor şi Liliana Cambanache - Director executiv la Pieţe Prest Tec SRL Tecuci, Sandu Mitică - Director general, Cătălin Nicolae Porumb - profesor, Elena Grosu - pensionar, Claudiu-Codrin Stoian - Şef serviciu administrativ, Valeriu Mănăilă - cadru didactic, Răzvan - Ionuţ Adumitroaiei - administrator, Constantin Grosu - jurist, Gigel Istudor - vicepreşedinte CJ, Georgiana - Iuliana Rusu - profesor educator, Octav Buţurcă - administrator.

Echipa pentru Consiliul Judeţean Galaţi nu are vectori de imagine aduşi din exteriorul partidului sau al judeţului, Costel Fotea fiind convins de potenţialul gălăţenilor de a reprezenta comunitatea cu succes în forurile administraţiei locale. „Eu am mare încredere că gălăţenii au idei, au potenţial şi nu avem nevoie de alţii ca să ne facă imagine. Noi, gălăţenii, ne facem imagine singuri, nu avem nevoie de imaginea altora“, a conchis Costel Fotea.


Articole înrudite