22 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
ALDE Galaţi: Campanie de donare de sânge
ALDE Galaţi: Campanie de donare de sânge

Spitalele au avut mereu nevoie de donatori de sânge, dar în acest moment în care criza generată de pandemia de coronavirus pune unităţile spitaliceşti la mare încercare, cantitatea de sânge necesară spitalelor este total insuficientă. În acest sens, chiar şi în ordonanţa militară prin care se restricţionează circulaţia persoanelor, este prevăzut ca donatorii de sânge să aibă libertatea de a merge fără nicio oprelişte la centrele de transfuzii. 

În acest context, echipa ALDE Galaţi a demarat o campanie umanitară de donare de sânge. Joi, 26 martie, consilierii locali şi judeţeni ALDE, dar şi alţi membri de partid s-au prezentat la Centrul Regional de Transfuzii Galaţi şi au donat sânge, iar bonurile valorice primite au fost donate unei organizaţii umanitare. 

”În această perioadă foarte grea, împreună cu colegii din ALDE dorim să facem tot ce ne stă în putere pentru a ajuta persoanele aflate în necaz. De aceea am demarat această campanie de donare de sânge, care sper din tot sufletul să aducă ceea ce este cel mai important pentru noi toţi: viaţă! Fac un apel către toţi cei care sunt sănătoşi şi în putere să ni se alăture şi să dăruiască speranţă celor aflaţi în clipe de cumpănă. Bonurile valorice  primite ca urmare a donării de sânge, le-am donat Asociației «Mă bucur de viață». Cu toții trecem printr-o perioadă dificilă, printr-o criză fără precedent. Trebuie să fim solidari! Acum, nu atunci când va fi prea târziu”, ne-a declarat preşedintele ALDE Galaţi, Cristian Dima.


Articole înrudite