Raluca Bădulescu s-a ales cu dosar penal. A condus "sedată" cu substanţe psihoactive! Recomandat

Miercuri, 17 Noiembrie 2021 10:28
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Raluca Bădulescu a fost oprită în trafic, săptămâna trecută, pentru un control de rutină. Celebrei jurate de la "Bravo, ai stil!" i s-a făcut testul rapid, care a arătat că ar fi condus "sedată" cu substanţe psihoactive. Imediat, a fost dusă la INML.

Astfel, agenţii de la Brigada Rutieră au oprit-o pe Raluca Bădulescu pe 12 noiembrie, la ora 03:21, pe Strada Crăciun nr. 112, din Sectorul 1 al Capitalei. Starea ei i-ar fi pus pe gânduri pe poliţişti, care au supus-o unui test rapid, pentru a afla dacă jurata TV a consumat substanţe interzise.

Din păcate pentru ea, a ieşit pozitiv la benzodiazepină, motiv pentru care a fost dusă la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML), pentru a i se recolta probe bilologice.

În prezent, Raluca Bădulescu ar aştepta, cu sufletul la gură, rezultatul, care trebuie să vină în câteva zile. Până la finalizarea cercetărilor, celebra jurată de la "Bravo, ai stil!" s-a ales cu dosar penal pentru că ar fi condus "sedată" cu substanţe psihoactive. Sigur este că, până în prezent, testul pe care l-a efectuat după ce a fost oprită în trafic a ieşit pozitiv la benzodiazepină.

Benzodiazepinele sunt o clasă de medicamente psihoactive. Aparţin unei categorii de medicamente cunoscute ca tranchilizante minore (anxiolitice). Alprazolamul (Xanax), Diazepamul (Valium) şi Lorazepamul (Anxiar) sunt doar câteva dintre benzodiazepinele comune, alături de bromazepamul, midazolamul şi tetrazepamul.

Benzodiazepinele sunt utilizate pentru tratarea unei mari varietăţi de probleme medicale, precum crizele epileptice, dependenţa de alcool, anxietate, panică, agitaţie şi insomnie. Majoritatea sunt administrate oral, dar există şi posibilitatea de a fi administrate intravenos sau intramuscular. De regulă, sunt bine tolerate de către pacienţi şi dau rezultate bune pe termen scurt. (sursa cancan.ro)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu