Microsoft a oprit producţia de console Xbox One Recomandat

Luni, 17 Ianuarie 2022 09:40
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Microsoft a anunţat joi, 13 ianuarie 2022, că a încetat să mai producă consolele Xbox One pentru a se concentra pe producerea consolelor de generaţia următoare.
„Pentru a ne concentra pe producţia Xbox Series X|S, am oprit producţia pentru toate consolele Xbox One până la sfârşitul anului 2020”, a declarat Cindy Walker, director senior al Xbox Console Product Marketing, citată de reuters.com.
Microsoft a întrerupt iniţial Xbox One X şi Xbox One S digital înainte de lansarea Xbox Series X, în 2020.
Gigantul de software a lansat două modele Xbox Series X în noiembrie 2020, la şapte ani după debutul versiunii anterioare, pentru a veni în întâmpinarea boom-ului generat de pandemie în cheltuielile consumatorilor pentru jocuri.
Cu toate acestea, mai multe industrii din întreaga lume se confruntă cu o lipsă fără precedent de microcipuri cu semiconductori, ceea ce provoacă o întârziere în livrarea mai multor produse.
În noiembrie, cotidianul de afaceri Nikkei a raportat că Nintendo Co (7974.T) va produce cu 20% mai puţine console de jocuri Switch decât era planificat din cauza crizei semiconductorilor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu