08 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Comunicat de presă 30.07.2023
Comunicat de presă 30.07.2023

Încheierea proiectului „Îmbunătăţirea competitivităţii economice a societăţii CLAZIANA SRL prin achiziţia de echipamente”
CLAZIANA SRL, în calitate de beneficiar, anunţă încheierea implementării proiectului cu titlul „Îmbunătăţirea competitivităţii economice a societăţii CLAZIANA SRL prin achiziţia de echipamente”, cod MySMIS 117092, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: “Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării şi extinderea capacităţilor avansate de producţie şi dezvoltarea serviciilor”. Contractul de finanţare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.
Obiectivul principal al proiectului este creşterea competitivităţii firmei pe o piaţă slab dezvoltată în România şi în continuă creştere la nivel global. În urma implementării proiectului a fost creată o nouă unitate de producţie/prestare servicii de tipărire, gravare şi modelare 3D care va determina îmbunătăţirea veniturilor firmei şi creşterea competitivităţii acesteia.
Valoarea totală a proiectului este de 7.625.058,35 lei, din care valoarea sumei nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 3.887.932,36 lei.
Impactul proiectului la nivel local este crearea de unui nou loc de muncă şi creşterea capacităţii în activitatea beneficiarului prin achiziţionarea unor echipamente de ultimă generaţie.
Date contact: Paul Ivanov, Tel: +40 751 225 577, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Administrator CLAZIANA SRL


Articole înrudite