09 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Comunicat de presă 20.09.2023

Finalizarea proiectului cu titlul

„Cresterea competitivitatii economice a SC Euro Active Photoprint SRL prin crearea unui sistem inovativ de monitorizare si asistenta a parametrilor de sanatate -ActiveSmarMed ” – cod SMIS 142462

Societatea Euro Active Photoprint S.R.L. cu sediul in localitatea Vanatori, comuna Vanatori, str. Principala, nr. 3, camera 2, Judetul Galati, în calitate de beneficiar, a finalizat contractul de finanțare cu nr. 1/221_ap3/23.06.2021, cod SMIS 142462 încheiat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului "Cresterea competitivitatii economice a SC Euro Active Photoprint SRL prin crearea unui sistem inovativ de monitorizare si asistenta a parametrilor de sanatate -ActiveSmarMed” a constat in in cresterea competitivitatii economice si îmbunata?irea performantelor generale ale societatii EURO ACTIVE PHOTOPRINT SRL pe piata interna în sectorul IT, prin crearea unei sistem de monitorizare si asistenta a parametrilor de sanatate ActiveSmartMed compus din dezvoltarea unor dispozitive electronice pentru monitorizarea anumitor parametri fiziologici / biologici ai corpului uman (device-uri) si dintr-o aplicatie informatica care va monitoriza, analiza si distribui informatiile primite de la dispozitivele electronice de monitorizare- ActiveSmartMed.

Rezultatele obtinute in urma implementarii proiectului sunt:

• Crearea sistemului inovativ de monitorizare si asistenta a parametrilor de sanatate -ActiveSmarMed
  • Achizitionarea unor echipamente de ultima generatie care sa asigure crearea sistemului inovativ de monitorizare a sanatatii
  • Amenajarea unui data center performant
  • Instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice

Valoarea total a proiectului este de 20,173,203.10 lei, valoarea totală eligibilă nerambursabilă este de 15,444,879.50 lei , din care contributia FEDR este 13,128,147.57 lei, iar contribuția din bugetul național este  lei 2,316,731.93 lei.

Proiectul a fost implementat in Municipiul Galati, str. Armata Poporului, nr. 16 aferent bl. L4, Judetul Galati

Proiectul a fost implementat pe o durata de 27 luni, in perioada 23.06.2021 – 22.09.2023.

Date contact: Euro Active Photoprint SRL

Telefon: 0747.22.41.41.