24 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Comunicat de presă 18.03.2022
Comunicat de presă 18.03.2022

CAMPANIE EDUCAȚIONALĂ

18 Martie 2022

Acțiuni comune pentru protecția mediului în bazinul Mării Negre – BeECO, BSB-1107

Asociația de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos” implementează proiectul „Acțiuni comune pentru protecția mediului în Bazinul Mării Negre – BeECO” BSB-1107,  finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun „Bazinul Mării Negre” 2014 – 2020,  Obiectivul tematic 2: Promovarea unei politici de mediu coordonate și reducerea prin acțiuni comune a deșeurilor maritime în Bazinul Mării Negre, PI 2.2 Promovarea în comun a unor acțiuni având ca scop conștientizarea privind deșeurile maritime și riverane.

Principalul obiectiv al proiectului este promovarea protecției mediului în Bazinul Mării Negre prin educație comună, conștientizare și campanii de curățare a râurilor pentru reducerea deșeurilor fluviale și marine, obiectiv ce este atins într-un consorțiu de 5 parteneri din 4 state (România, Republica Moldova, Armenia și Georgia).

Asociația de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos” organizează în perioada martie-aprilie, o Campanie educațională (A.T1.2 - D.T1.2.1) ce își propune să îmbunătățească calitatea vieții, să îi ajute pe tineri să dobândească cunoștințele, abilitățile, motivațiile și valorile de care au nevoie pentru a promova protecția mediului și a-și asuma responsabilitatea pentru menținerea calității mediului. Activitatea va fi organizată în 10 centre de educație/formare, școli și universități.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați Asociația de Cooperare Transfrontalieră „Euroregiunea Dunărea de Jos”, persoană de contact: Adrian Buța – Project Manager, telefon: 0040 771 613 827, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Articole înrudite