20 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Municipiul Galati titular al proiectului ,,Modernizare strada Eliza Leonida Zamfirescu,, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei  de încadrare de către A.P.M. Galati, fara evaluarea impactului asupra mediului in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ,,Modernizare strada Eliza Leonida Zamfirescu,, propus a fi amplasat  in municipiul Galati, strada E. L. Zamfirescu,  judeţul Galati.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza  pot fi  consultate la sediul A.P.M. Galati, str Regiment 11 Siret nr. 2 si la sediul Primariei municipiului Galati, din municipiul Galati, str Domneasca nr. 38, judetul Galati,  în zilele de luni-joi intre orele 8.30-16 si vineri intre orele 8.30-13.30, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmgl.anpm.ro-reglementari-acord de mediu-proiect  decizie etapa de incadrare..

Publicul interesat  poate inainta comentariile/observatiile la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunț, până la data de 19.07.2017.                          


Articole înrudite