Şi-a pârât concubinul la 112 pentru că i-a stricat planurile cu amantul Recomandat

Vineri, 12 Martie 2021 16:18
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este cazul unei femei de 58 de ani, din Galaţi, care este de fapt una dintre cele două persoane din Galaţi care au fost sancţionate de jandarmi pentru apelarea abuzivă la 112 şi alertarea nejustificată a organelor de ordine publică.

„Doi gălăţeni aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice au apelat numărul unic 112 pentru a reclama diferite situaţii. Ambele apeluri au fost direcţionate către Jandarmerie, iar militarii au constat că cele sesizate nu se confirmă. În primul caz vorbim despre un bărbat, în vârstă de 35 ani, care, în jurul orei 14:00, a sunat la numărul unic 112 şi a reclamat că persoane necunoscute îi bat în uşa apartamentului. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat că apelantul se afla sub influenţa alcoolului, iar în momentul în care a fost întrebat despre motivul apelului acesta a declarat oamenilor legii, zâmbind ironic, că în timp ce stătea pe canapea şi consuma o sticlă de vin şi-a adus aminte că în urmă cu mai multe zile cineva i-a bătut în uşă şi nu ştie cine a fost. Jandarmii i-au pus în vedere că fapta sa constituie contravenţie, motiv pentru care a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 2.000 lei, pentru «apelarea abuzivă la numărul unic 112» şi «alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie».

În al doilea caz vorbim despre o femeie, în vârstă de 58 ani, care, la ora 21:35, a apelat numărul unic 112 şi a sesizat un scandal. La faţa locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie. Femeia fiind sub influenţa alcoolului nu a putut să justifice motivul apelului, în cauză nefiind vorba de nici un scandal, însă a ţinut să declare că este deranjată de faptul că concubinul acesteia nu se află la serviciu la acea oră şi este acasă. Jandarmii au întrebat-o dacă a fost ameninţată de concubin sau dacă se află în conflict cu aceasta, iar femeia le-a spus militarilor că este într-o relaţie bună cu concubinul, dar că la acea oră trebuia să se afle la muncă şi nu acasă. Jandarmii au înţeles motivul apelului după discuţia cu concubinul. Acesta a declarat oamenilor legii că s-a învoit de la lucru întrucât nu se simţea bine, însă a aflat de la un cunoscut că femeia aştepta pe altcineva la ea acasă, motiv pentru care a fost surprinsă de prezenţa concubinului la uşă şi nu a persoanei aşteptate“, a precizat Cătălin Bădin, IJJ Galaţi.

Femeia a fost sancţionată cu avertisment şi i s-a pus în vedere că dacă va mai apela abuziv şi nejustificat la 112, i se va aplica o amendă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu