03 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Seminar dedicat femeilor de afaceri din Galaţi: Linia de Finanţare "Femeia Antreprenor 2024"
Seminar dedicat femeilor de afaceri din Galaţi: Linia de Finanţare "Femeia Antreprenor 2024"

Un eveniment conceput pentru a oferi toate informaţiile necesare despre cum poate fi accesată linia de finanţare dedicată doamnelor care activează în afaceri, "Femeia Antreprenor 2024", se va desfăşura la Galaţi, pe data de 5 iulie. Doamnele pot afla cum pot beneficia de această oportunitate de finanţare, destinată sprijinirii şi dezvoltării afacerilor conduse de femei şi prin intermediul căreia pot obţine pentru afacerile lor o suma maximă a finanţarii de până la 200.000 lei per beneficiar.
Seminarul se va desfăşura la sediul C.HUB, în str. Siderurgiştilor, nr. 7, Bl. PS1B, parter.
Seminarul va fi susţinut de Cristina Stângă, fondator C.HUB, antreprenor şi consultant fonduri europene, în cadrul evenimentului urmând să fie prezentate toate detaliile necesare pentru ca femeile antreprenor care doresc să acceseze aceste fonduri europene dedicate lor să fie bine informate. Se va discuta despre sumele ce pot fi accesate, procentul finanţare nerambursabilă, despre cheltuielile eligibile, criterii de eligibilitate.
Pentru a vă rezerva locul, faceţi clic pe linkul de mai jos: https://buy.stripe.com/9AQ03rg8q85zckU14d?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2GU4XhwF5RjiXz1f2QiA8KmjEWLS2ZpfT1SeLlUDoIGcbikRNWxdQpHwA_aem_7iAKcasFiMurKzdlQzhkKQ


Articole înrudite