Primăria Galaţi aşteaptă EXCLUSIV ONLINE cererile pentru atribuirea unui loc de parcare Recomandat

Vineri, 28 Octombrie 2022 12:29
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primăria municipiului Galaţi informează că în intervalul 30 octombrie - 08 noiembrie 2022 se pot încărca, EXCLUSIV ONLINE, cererile pentru atribuirea unui loc de parcare în parcarea de domiciliu/reşedinţă însoţite de documentele menţionate în Regulamentul prevăzut în H.C.L. nr. 337/2021 cu modificările şi completările ulterioare, pe platforma https://parcari.primariagalati.ro, având posibilitatea modificării şi completării documentelor până la finalizarea perioadei de depunere a documentelor.

! Foarte important de reţinut este faptul că o cerere precompletată se descarcă, se printează, se semnează şi apoi se reîncarcă însoţită de restul documentelor:
- copie B.I./C.I. din care să rezulte că solicitantul are domiciliul în zona/subzona arondată parcării;
- alte documente obligatorii: act de proprietate, act de donaţie sau moştenire, proces-verbal de adjudecare, hotărâre judecătorească; înscrisul privind proprietatea trebuie să fie depus în integralitate;
- copie certificat de înmatriculare a autovehiculului (sau dovada înlocuitoare a  certificatului de înmatriculare valabilă la data depunerii cererii) deţinut în proprietate/folosinţă cu inspecţia tehnică periodică (ITP) valabilă la data depunerii cererii;
- copie contract de leasing/contract de comodat/proces-verbal de predare-primire spre folosinţă a autovehiculului , întocmită pentru o perioadă de 5 ani (sau o perioadă mai mică, cu menţiunea în contract/proces verbal a posibilităţii de prelungire până la 5 ani).

! Documentele încărcate trebuie să fie lizibile, conforme cu realitatea şi să fie încărcate în integralitate.

Tutorialul cu privire la încărcarea documentelor se poate consulta online pe site-ul www.primariagalati.ro la secţiunea Servicii electronice/Parcări de reşedinţă sau pe platforma https://parcari.primariagalati.ro.

Reamintim că sunt acum în procedură de atribuire locurile de parcare din următoarele zone ce pot fi vizualizate pe platformă: Micro 18 (4-D), Ţiglina II (10-A, B), Mazepa I (19-A), Ţiglina I (9-C), Micro 21 (1-A, B, C), potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Articole similare: Galaţi: O nouă etapă de atribuire a locurilor de parcare în parcări de reşedinţă (CALENDAR)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu