27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Concert de senzaţie la Galaţi, la Gala Excelenţei în Educaţie 2023
Concert de senzaţie la Galaţi, la Gala Excelenţei în Educaţie 2023

Gala Excelenţei în Educaţie 2023, la a treia ediţie în Galaţi! Evenimentul, organizat de Asociaţia Gloria Education, în colaborare cu Primăria municipiului Galaţi, GFG Foundation & LIBERTY Galaţi şi Grande Gloria Production, are loc joi, 22 iunie 2023, începând cu ora 16.00, în Grădina Publică.
"Gala urmăreşte promovarea elevilor şi profesorilor, a şcolilor gimnaziale şi a liceelor, a proiectelor şi a organizaţiilor care au un impact semnificativ asupra sistemului educaţional din Municipiul Galaţi. Prin acest proiect, premiem performanţa şi impulsionăm competiţia şi creativitatea an de an, iar până acum am premiat peste 1500 elevi cu media 10 în anii şcolari anteriori cât şi cadre didactice, ONG-uri, şcoli gimanziale sau colegii cu număr record de elevi excelenţi din Municipiu Galaţi", transmit organizatorii, care precizează că evenimentul de anul acesta va fi împărţit pe două părţi.
Astfel, în prima parte se vor premia peste 800 de elevi din clasele V-XII din municipiul Galaţi, care au obţinut media generală 10 în anul şcolar abia încheiat, precum şi elevii olimpici şi profesorii care i-au pregătit, dar şi proiectele educaţionale care pot avea un impact semnificativ în viaţa oraşului. Vor fi premii în bani, vouchere şi produse din partea sponsorilor (valoarea totală a premiilor ce vor fi acordate este de peste 120.000 de euro). Apoi, în partea a doua, un concert live cu Rareş, câştigătorul primului sezon One True Singer, show-ul de talente produs de HBO Max, şi acum cu piese pe locul întâi în topuri. "Este un cadou pentru toţi elevii din municipiul Galaţi", spun organizatorii.

Articole similare: 550 de elevi cu media 10 premiaţi de LIBERTY Galaţi la Gala Excelenţei în Educaţie


Articole înrudite