Tensiuni în mediul online! Gina Bradea, cunoscut blogger culinar şi Cetăţean de onoare al Galaţiului, a postat, zilele trecute, pe reţelele sociale o reţetă de parizer de casă: "Nu daţi banii pe prostii, faceţi parizer din ăla bun, la copii. Las reţeta din parizer de pui (la poze), dar găsiţi şi reţeta de parizer de porc tot acolo. E tare gustos şi deloc greu de făcut.", a scris Gina Bradea.
Însă reţeta, testată de internauţi, nu a fost pe placul tuturor. "Am făcut, dar nu mi-a plăcut deloc, are mai mult gust de pateu, l-am mâncat pentru că era totul natural, dar nu mai fac. Totdeauna când văd o reţetă indiferent de la cine, eu o încerc, dacă îmi place, o repet dacă nu, nu. Poate cuiva îi place, şi are copii la care trebuie să le dea mereu la şcoală, şi nu numai. Menţionez că am 70 de ani, nu sunt o tânără fără experienţă în bucătărie. Am încercat şi alte reţete de-ale dvs. care mi-au plăcut, şi ale altor tinere care pun reţete diverse. O zi bună vă doresc", a comentat o pensionară din Făgăraş.
"Fiecare cu gusturile lui, nouă ne place şi îl mai facem", a replicat Gina Bradea.
«Să aibă perişoare, dar din alea adevărate, nu cum le faci tu»
Nici cea mai recentă reţetă a blogger-ului culinar - ciorbă de perişoare - nu a scăpat de "jurizare" şi a fost taxată de internauţi: "Eu nu sunt pretenţios, important e să aibă perişoare, dar din alea adevărate, nu cum le faci tu, conopidă, orez şi morcov, ăsta din urmă chiar mic, morcovel", a comentat un bărbat.
Concluzia o trage o gălăţeancă, tot în comentarii: "Nu daţi atenţie tuturor prostiilor, petreceţi cât mai mult în bucătăria proprie!!!".
FOTO: Facebook - Pofta buna cu Gina Bradea
Articole similare: VIDEO: Gina Bradea, pe patul de spital: «Am fost proasta aia care şi-a făcut toate vaccinurile!»