16 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Samsung a anunţat lansarea SmartThings Pro la Infocomm 2024
Samsung a anunţat lansarea SmartThings Pro la Infocomm 2024

Samsung a dezvăluit pentru prima dată platforma „SmartThings Pro”, destinată mediului de afaceri, în cadrul expoziţiei Infocomm 2024, desfăşurată în Las Vegas între 12 şi 14 iunie. Sud-coreenii au prezentat o gamă variată de produse şi soluţii de afişaj pentru afaceri, inclusiv noua platformă SmartThings Pro.
SmartThings, varianta disponibilă gratuit pe telefoanele / tabletele/ ceasurile smart ale Samsung, este o platformă care ne permite să conectăm, monitorizăm şi controlăm dispozitivele inteligente din casă sau din alte locaţii, prin intermediul unei aplicaţii centralizate. Printre dispozitivele pe care le poţi controla se numără, lumini, termostate, încuietori, camere de supraveghere şi electrocasnice.
SmartThings Pro este o platformă care permite gestionarea integrată a diferitelor dispozitive, soluţii şi servicii de pe piaţa de business. Aceasta poate fi utilizată pentru a gestiona o varietate de produse IoT, cum ar fi afişaje electronice, televizoarele pentru hoteluri, sistemele de aer condiţionat şi electrocasnice, dar şi alte dispozitive pentru iluminat, controlul temperaturii / umidităţii şi pentru camerele de supraveghere.
Platforma include şi un tablou de bord care, prin intermediul analizei AI, permite vizualizarea stării de conectare a dispozitivelor şi gestionarea acestora. De asemenea, SmartThings Pro include un mod de economisire a energiei bazat pe AI, care aplică algoritmi de economisire a energiei pentru fiecare produs conectat.
Pe lângă SmartThings Pro, Samsung a prezentat şi o soluţie de tablă interactivă electronică, echipată cu funcţii AI, inclusiv transcriere automată, sumarizarea automată a conţinutului şi crearea automată de chestionare. Aceasta e mai degrabă o soluţie pentru mediul şcolar decât de business, relatează ASTech.


Articole înrudite