ULTIMA ORĂ! Claudiu Sorin Gavril (din nou) prefect al judeţului Galaţi Recomandat

Marți, 31 Ianuarie 2023 15:45
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Claudiu Sorin Gavril este noul prefect al judeţului Galați, a anunţat în această după-amiază, marţi, 31 ianuarie 2023, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

"Sunt doi prefecţi care au fost schimbaţi. Sunt două hotărâri de guvern care vizează eliberarea din funcţie a prefecţilor din Bistriţa-Năsăud şi Galaţi, respectiv alte două hotărâri de guvern care vizează numiri de prefecţi în cele două judeţe. Noii prefecţii, domnul Cioarbă Teofil Iulian la Bistriţa-Năsăud şi domnul Gavril Claudiu Sorin, prefect al judeţului Galaţi", a declarat Dan Cărbunaru la Palatul Victoria, potrivit Agerpres.

Claudiu Sorin Gavril a mai ocupat această funcţie la începutul anului trecut, timp de o săptămână. Asta după ce fostul prefect al Galaţiului, Gabriel-Aurelian Panaitescu a atacat în contencios administrativ Hotărârea de Guvern (HG 937/09 septembrie 2021) prin care a fost eliberat din funcţia de prefect, iar instanţa a decis să suspende această hotărâre. Subiectul pe larg în următoarele articole: ŞOC la Prefectura Galaţi: Magistraţii au suspendat eliberarea din funcţie a fostul prefect Gabriel Panaitescu / Galaţiul nu mai are 2 prefecţi. Gavril a fost eliberat din funcţie, Panaitescu va fi reînvestit.

Claudiu Sorin Gavril a candidat în trecut pentru funcţia de primar al municipiului Tecuci, din partea Uniunii Independente Pentru Tecuci (UIPT), însă a reuşit să ocupe doar o funcţie de consilier local, şi a fost propunerea PSD pentru a fi numit ca prefect al judeţului Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu