Toate cele 40 de autobuze noi şi moderne sunt la Galaţi. Când intră pe traseu (FOTO) Recomandat

Joi, 05 Decembrie 2019 13:09
Publicat în Știrea zilei

Toate cele 40 de autobuze noi de mare capacitate au fost livrate societăţii locale de transport public în comun, SC Transurb SA, a anunţat, astăzi, joi, 05 decembrie 2019, Primăria municipiului Galaţi, care precizează că noile autobuze vor intra în circulaţie în perioada imediat următoare, după ce vor fi înmatriculate.

„Sunt 40 de autobuze moderne, cu toate dotările la standarde europene, pentru confortul călătorilor, care au venit la scurt timp după cele 20 de minibuze, tot noi, care circulă deja în oraş de câteva zile. Mereu m-am opus achiziţionării de autobuze la mâna a doua pentru că gălăţenii merită să circule în cele mai bune condiţii. Mai mult, pentru anul viitor ne dorim să avem şi lotul de 20 autobuze hibrid”, spune Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi.

Reamintim că pentru aceste mijloace de transport, municipalitatea a alocat suma de 26.246.000 de lei, fără TVA, iar în urma licitaţiei publice, oferta declarată câştigătoare a fost cea depusă de operatorul BMC Truck & Bus SA. Cele 40 de autobuze sunt Euro 6, au lungimea de 12 metri, trei uşi de acces şi o capacitate de transport de 97 de persoane, din care 26 pe scaune şi 71 în picioare. Au podeaua joasă şi sunt prevăzute cu rampă pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi, plus buton exterior de deschidere pentru aceste persoane. Sunt echipate cu instalaţii de aer condiţionat şi încălzire, afişaj de tip LED, sistem de informare audio şi sistem de supraveghere video şi sunt cablate corespunzător pentru toate echipamentele sistemului de e-ticketing.

FOTO în Galeria de imagini de mai jos!

Articole similare:
- Au ajuns la Galaţi primele 20 de autobuze noi de mare capacitate

- Cele 40 de autobuze noi au pornit spre Galaţi (FOTO)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu