Scenarii schimbate pentru şcolile din 21 de localităţi gălăţene Recomandat

Vineri, 19 Martie 2021 20:04
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galaţi a adoptat astăzi, vineri, 19 martie 2021, următoarele măsuri:
„- 3. Se aprobă scenariilor de funcţionare pentru unităţile / instituţiile de învăţământ existente la nivelul unităţilor administrativ teritoriale din judeţul Galaţi, după cum urmează:
- Scenariul 3 (roşu) de funcţionare la nivelul unităţii administrativ teritoriale Băneasa.
- Scenariului 2 (galben) de funcţionare la nivelul unităţilor administrativ teritoriale Bereşti, Târgu Bujor, Braniştea, Cerţeşti, Corod, Cudalbi, Cuza Vodă, Folteşti, Jorăşti, Lieşti, Suhurlui şi Valea Mărului.
- Scenariului 1 (verde) de funcţionare la nivelul unităţilor administrativ teritoriale Buciumeni, Cavadineşti, Nămoloasa, Nicoreşti, Oancea, Piscu, Rădeşti şi Smârdan.
- 4. Organizarea activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ prevăzute la pct. 3 se va realiza cu respectarea Ordinului comun MS nr. 93 din 04.02.2021 şi MEC nr. 3235 din 04.02.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.
- 5. Măsurile privind scenariile de funcţionare vor intra în vigoare începând cu data 22.03.2021“, se arată în hotărârea CJSU Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu