Municipiul Galaţi intră în scenariul VERDE Recomandat

Duminică, 21 Februarie 2021 18:44
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a decis, astăzi, 21 februarie 2021, ca municipiul Galaţi să intre, din această noapte, în scenariul VERDE, deoarece rata de infectare cu noul coronavirus a scăzut sub 1,5 cazuri la 1.000 locuitori. 

În acest context, începând de luni, 22 februarie, restaurantele, cafenelele, barurile, teatrele, cinematografele, sălile de spectacol şi sălile de jocuri de noroc vor putea funcţiona la maximum 50% din capacitate, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară şi distanţare fizică.

Rămân valabile următoarele măsuri: portul măştii de protecţie este obligatoriu în spaţiile publice închise şi deschise, rămân în vigoare restricţiile de circulaţie între orele 23.00 şi 5.00. De asemenea sunt interzise petrecerile, nunţile, botezurile, etc.

Pentru ca toţi copiii să meargă la şcoală, incidenţa la mia de locuitori trebuie să scadă sub 1/1.000. Potrivit raportărilor făcute publice de Prefectura Galaţi, sâmbătă, 20 februarie 2020, incidenţa în municipiul Galaţi era de 1,38.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu