Micuţa Daria şi tatăl ei au dus ritmurile de RAP de la Tecuci pe scena ”Românii au Talent” Recomandat

Vineri, 27 Ianuarie 2023 22:40
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Alexandru Hîncu din Tecuci a a venit pe scena de la ”Românii au talent” cu fetiţa lui, Daria şi au impresionat juriul cu muzica lor. Daria a descoperit că poate să cânte când era micuţă. Îl vedea pe tatăl ei şi încerca să îl imite. Tatăl ei este rapper, cu numele de scenă „Articolul 22”. Ea cântă pop de obicei, dar încearcă să facă şi rap împreună cu tatăl ei, relatează protv.ro.

Fetiţa a câştigat multe trofee, însă atunci când la un festival din Piatra Neamţ, a primit trofeul cel mare, a căzut în genunchi şi a început să plângă de fericire.

Tatăl ei, Alexandru, avea doar 21 de ani când a venit Daria pe lume. A trecut prin nişte perioade extrem de dificile în care era disperat să aducă lapte şi mâncare pentru copil. Noaptea muncea ca paznic în cimitir, iar ziua distribuia lapte şi corn şcolilor. Nu regretă că a făcut asta, însă îi pare rău că o perioadă mare de timp a muncit în străinătate şi a pierdut momente din viaţa copiilor săi. Acum e fericit, mai au o fată în vârstă de 5 ani .

Alexandru face rap de mult timp, însă nu a apucat să îşi trăiască visul, pentru a preferat să pună familia pe primul loc. 

Prestaţia celor doi i-a impresionat şi emoţionat pe juraţi care le-au acordat 4 de DA, iar tecucenii au trecut astfel în etapa următoare.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu