Licitaţie pentru modernizarea Maternităţii „Buna Vestire” Galaţi Recomandat

Miercuri, 14 Aprilie 2021 11:02
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria municipiului Galaţi a lansat, în licitaţie publică, contractul privind reabilitatea şi eficientizarea energetică a Spitalului Clinic de Obstetrică - Ginecologie „Buna Vestire”, după ce a depus în acest scop o cerere de finanţare europeană, iar proiectul se află în prezent în evaluare.
Valoarea totală estimată a contractului lansat în licitaţie este de 6.447.438,89 lei fără TVA, fiind prevăzute 17 luni de realizare a acestuia, dintre care 4 luni sunt pentru proiectare şi 13 pentru execuţie. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 11.05.2021.
Practic se doreşte reabilitarea termică a trei pavilioane: pavilionul în care funcţionează compartimentul ATI şi şase saloane de ginecologie, pavilionul în care funcţionează centrala termică şi pavilionul în care a fost reorganizat serviciul administrativ.
Sunt prevăzute lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii; lucrări de reabilitare termică a sistemului de încalzire, a sistemului de furnizare a apei calde de consum; instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi termice pentru consum propriu; lucrări de instalare a sistemelor de climatizare; lucrări de modernizare a instalaţiei de iluminat; lucrări de reparaţii ale tencuielilor şi de refacere a finisajelor interioare în zonele de intervenţie; repararea trotuarelor de protecţie degradate.
Primăria municipiului Galaţi a depus o cerere de finanţare europeană, iar proiectul se află în prezent în evaluare. Valoarea totală estimată a proiectului cu fonduri europene este de 8.636.371 lei, din care contribuţia de la bugetul local reprezintă 2.665.138,28 lei, precizează municipalitatea.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu