Colectare-reciclare cu premii pentru gălăţeni Recomandat

Duminică, 23 Octombrie 2022 00:00
Publicat în Știrea zilei
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În lunile octombrie şi noiembrie, ECOTIC, alături de partenerii săi, organizează campanii de colectare deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE) în 9 oraşe şi o comună din judeţele Ilfov, Giurgiu, Botoşani, Suceava, Bacău, Constanţa, Galaţi şi Dâmboviţa.

Astfel, în perioada 17 octombrie - 30 noiembrie 2022, ECOTIC, alături de partenerii săi, organizează campanii marca Oraşe Curate şi Comune Curate în 8 judeţe din România. Aceste campanii sunt organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Reciclării Deşeurilor Electrice şi Electronice, care se sărbătoreşte în fiecare an pe data de 14 octombrie.

Campaniile oferă soluţii la îndemâna publicului larg, cetăţenii având la dispoziţie: preluarea gratuită de la domiciliu a deşeurilor voluminoase (minim 50 kg deşeuri electrice/ frigider/ maşină de spălat etc.); predarea la puncte de colectare dedicate.

Pentru a încuraja iniţiativa de colectare-reciclare, organizatorii oferă premii. Pentru mai multe informaţii despre fiecare campanie în parte, cetăţenii sunt invitaţi să urmărească website-ul www.ecotic.ro - secţiunea Campanii.

La Galaţi, campania este programată între 31 octombrie 2022 şi 25 noiembrie 2022. Mai multe detalii, precum şi regulamentul campaniilor, sunt disponibile pe www.ecotic.ro.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu