08 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CNVA, pe locul 1 în topul naţional. Topul şcolilor gimnaziale din Galaţi - 2023
CNVA, pe locul 1 în topul naţional. Topul şcolilor gimnaziale din Galaţi - 2023

În topul celor mai bune şcoli generale, realizat pe baza notelor obţinute de elevii gălăţeni la Evaluarea Naţională 2023, potrivit platformei admitereliceu.ro, se situează pe primul loc la nivel naţional, şi bineînţeles şi judeţean, Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” - CNVA Galaţi, acolo unde media notelor obţinute de cei 60 de elevi de clasa a VIII-a a fost 9,69.
Pe locul doi, la nivel naţional se află Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” cu media la Evaluarea Naţională a celor 31 de elevi de 9,67.
Pe locul II, la nivel judeţean se situează Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu” - CNMK Galaţi, cu o medie de 9,05, iar pe III - Colegiul Naţional „Spiru Haret” Tecuci, cu o medie de 8,88.
Pe locul IV se află Şcoala Gimnazială Nr. 29 Galaţi, cu media 8,74, iar locul V a revenit Colegiul Naţional „Costache Negri” Galaţi, cu media 8,71.
Locurile şase şi şapte revin Liceului Teoretic „Emil Racoviţă” Galaţi, cu media 8,68 şi Liceului Teoretic „Dunărea” Galaţi, cu media 8,64.
Pe locul VIII se situează Şcoala Gimnazială Nr. 28 Galaţi (media 8,58), pe locul IX - Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Galaţi (media 8,33) şi pe locul X - Şcoala Gimnazială Nr. 25 Galaţi (media 8,32).
Pe ultimele locuri ale clasamentului, 153 şi 154, se află unităţile de învăţământ special din judeţ: Şcoala Profesională Specială „Emil Gârleanu” Galaţi şi Şcoala Gimnazială Specială „Constantin Pufan” Galaţi.
Reamintim că topul şcolilor generale din România pentru anul 2023 a fost realizat de platforma admitereliceu.ro, calculându-se media aritmetică pentru mediile de admitere ale tuturor elevilor din şcolile respective.

CONSULTĂ TOPUL, MAI JOS!

  • Galerie Foto:

Articole înrudite