26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Voinţa Cudalbi a câştigat prima zonă de la Cupa de Iarnă Nicolae Rainea
Voinţa Cudalbi a câştigat prima zonă de la Cupa de Iarnă Nicolae Rainea

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Galaţi, preşedinte Liviu Ciubotariu, menţine tradiţia de la început şi organizează cea de-a 10-a ediţie a Cupei de Iarnă Nicolae Rainea, un turneu de fotbal în sală rezervat echipelor din fotbalul judeţean care activează în Liga a 4-a şi Liga a 5-a.
La startul competiţiei s-au înscris 19 echipe care au fost repartizate în patru zone. Prima zonă s-a disputat la Cudalbi şi a fost câştigată de gazdele de la Voinţa, 9 puncte, care au obţinut trei victorii categorice: 8-1 cu Flacăra Pechea, 10-1 cu Răzeşii Valea Mărului şi 15-2 cu Zorile Griviţa. Locul 2 a fost adjudecat de Răzeşii Valea Mărului cu 6 puncte, podiumul fiind completat de cei de la Flacăra Pechea cu 3 puncte.
La festivitatea de premiere, care a fost efectuată de Liviu Ciubotariu, au fost oferite mingi, diplome şi cupe şi două premii speciale: Costel Dumitru, de la Voinţa Cudalbi, a fost desemnat golgeterul turneului cu 12 goluri, respectiv Lucian Cojocaru, de la Răzeşii Valea Mărului, a primit titlu de cel mai bun portar. Competiţia va continua în weekend la Schela - 28 ianuarie şi Matca - 29 ianuarie. Turneul final, la care participă cele 4 campioane zonale, se va disputa pe 11 sau 12 februarie, într-o locaţie ce va fi stabilită ulterior.


Articole înrudite