28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
La sfârşitul săptămânii trecute atât echipa de seniori, cât şi cele trei echipe de juniori gălăţene de rugbi au reputat victorii în întâlnirile pe care le-a avut de disputat în campionat, dar şi în meciurile amicale. Echipa de seniori a Rugby Club Municipal Galaţi s-a deplasat la Arad unde a întâlnit echipa Lyons, pe care a întrecut-o cu scorul de 33-15. Pentru gălăţeni au marcat: Estoica - 3 încercări, Mira - 1 încercare, Dănăilă - 1 încercare, Marin reuşind transformările. Etapa viitoare, sâmbătă 6 octombrie, echipa gălăţeană va juca tot în deplasare, cu puternica formaţie bucureşteană Griviţa.
Vicecampionii României la Juniori II, echipa Colegiului Tehnic Traian Vuia Galaţi, a întâlnit în prima etapă a Campionatului Naţional de Juniori, la Galaţi, formaţia Unirea Iaşi. Gălăţenii s-au impus la toate capitolele, câştigând cu scorul de 42-12. Pentru gălăţeni au marcat: Mocanu - 2 încercări, Lapteacru - 3 încercări, Cochişcanu şi Rusu câte o încercare. Stelică a transformat 4 încercări.
Echipa Juniori III, a Rugby Club Municipal Galaţi, s-a deplasat la Brăila unde a întâlnit formaţia Rugby Club Brăila pe care a învins-o cu scorul de 35-0.
De asemenea, echipa de Juniori IV a Colegiului Tehnic Traian Vuia a participat sâmbătă la Cupa aniversară, cu prilejul a 62 de ani de la înfiinţarea rugbiului la Tecuci. Juniorii gălăţeni au luat locul I, câştigând Cupa învingând CSS Bârlad cu 20-10 şi CSS Tecuci cu 25-15. Altfel, miercuri va avea loc la Focşani un trial pentru formarea selecţionatei Moldova Sud, la Under 16, care va participa la Turneul provinciilor ce va avea loc la Bucureşti joi, vineri şi sâmbătă. De la RCM Galaţi, vor participa următorii jucători: Răducan - linia I, Alexe, Huian - linia a II-a; Cochişcan - linia a III-a, Pârvu -aripă, Muntunea, Cucu şi Cincu - centri şi Shvartz, Jipianu - aripi. Selecţionata Moldovei Sud va fi condusă de profesorii: Condrache Vasile - CSS Tecuci şi Secuianu Dorian - Rugby Club Municipal Galaţi.


Articole înrudite