20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
United Galaţi a jucat de la egal la egal cu Barca o repriză
United Galaţi a jucat de la egal la egal cu Barca o repriză

Faza Elite Round din UEFA Futsal Champions League a debutat miercuri cu 16 echipe repartizate în patru grupe. Campioana României United Galaţi, prezentă la masa bogaţilor, a debutat cu un meci de gală împotriva celor de la Barca, deţinătoarea trofeului.

Tigrii lui Florin Ignat nu au fost impresionaţi de numele adversarei şi au dat o replică consistentă. Partida a început cu ritm fără perioada de tatonare, spaniolii au deschis scorul în min.2, dar căpitanul Burdujel a reuşit să egaleze după o recuperare şi un şut prin surprindere de la mare distanţă. Barca a condus cu 5-1 la pauză, dar echipa gălăţeană a irosit câteva ocazii prin: Cireş, Dudău şi Boşneagă. La reluare, Ignat a decis să joace cu Crişan fly goalkeeper pentru a creşte posesia, Crişan a finalizat contraatacul iniţiat de Araujo, iar campioana Europei nu a reuşit mare lucru şi a mai înscris un singur gol, vinovaţi fiind cei doi portari Toniţă şi Cârdei, cu multe intervenţii curajoase. Rezultat final: Barca - UNITED 6-2 (5-1). United a început cu formula: Toniţă - Burdujel, Crăciun, Araujo, Cardenas. Au mai jucat: Cârdei - Ignat, Cireş, Dudău, Crişan, Boşneagă, Petică, Arhire, Oană.

În celălalt meci al grupei D: Sporting Anderlecht - MNK Futsal Pula, 3-2. Programul zilei de joi: Sporting Anderlecht - Barca şi MNK Futsal Pula - UNITED. Vineri este zi de pauză, iar turneul se va încheia sâmbătă, 26 noiembrie, când se vor disputa meciurile: UNITED - Anderlecht şi Barca - MNK Futsal. *sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite