23 OCTOMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
United a învins campioana Sloveniei la debutul în Main Round-ul UEFA Futsal Champions League
United a învins campioana Sloveniei la debutul în Main Round-ul UEFA Futsal Champions League

Sportul gălăţean este din nou în prim plan la nivel continental. Campioana României, United Galaţi a debutat cu dreptul miercuri seara la Palma de Mallorca în grupa 3 din Main Round-ul UEFA Futsal Champions League.

După un meci pe muchie de cuţit, pe care l-au controlat, „tigrii” conduşi de Cacau şi Tase au învins campioana Sloveniei, Dobovec, scor final: 3-1 (1-0). Brazilianul Ricardinho a deschis scorul în min.3 şi apoi a dublat avantajul în min.28 după pasa căpitanului Araujo.

Finalul a fost incendiar, slovenii au scos portarul şi au atacat cu un om în plus în ultimele cinci minute, reuşind să reducă diferenţa prin Knezevic. Portarul nostru Lopez şi-a folosit din plin experienţa şi a dat siguranţă, echipa gălăţeană a rezistat cu brio şi a dat lovitura finală în min.39 prin reuşita lui Andre Sasse.

Cu această victorie, United a făcut un pas important spre calificarea în Elite Round. Campioana României va juca joi cu Palma Futsal Club, deţinătoarea UEFA Futsal Champions League, de la ora 20.30 şi sâmbătă cu MNK Dinamo Zagreb, campioana Croaţiei, de la ora 17.00.

Sursa foto: Facebook - United


Articole înrudite