23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Unirea Braniştea şi Sporting Lieşti revin pe teren
Unirea Braniştea şi Sporting Lieşti revin pe teren

Liga a 3-a se reia în weekend cu partidele celei de-a 16-a etape, antepenultima din sezonul regulat. Cele două echipe care reprezintă Galaţiul în seria a 2-a vor susţine primele jocuri oficiale din 2023 în deplasare.
Unirea Braniştea, revelaţia primei părţi a sezonului, a ales, pentru al doilea an consecutiv, să se pregătească în Spania, la Almeria, unde a susţinut şi patru amicale încheiate cu trei victorii şi o înfrângere şi va începe în forţă sâmbătă, în deplasare, cu CSM Focşani 2007. Partida de pe stadionul Milcovul se anunţă foarte interesantă, un derbi pentru locul 3. După 15 etape, brăniştenii, antrenaţi de Ionuţ Niculcea şi Alex Iliciuc, ocupă locul 3 cu 31 puncte, iar focşănenii sunt pe 4 cu 30 puncte.
Sporting Lieşti s-a pregătit pe plan local, fiind neînvinsă în amicale, unde a obţinut patru victorii şi o înfrângere. Lieştenii, pregătiţi de Cătălin Savu ajutat de Cristi Brăneţ şi Dorin Radu, se vor deplasa la Buzău pentru duelul cu Metalul, ocupanta locului 2. Sporting ocupă locul 6 cu 24 puncte.


Articole înrudite