20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Unirea a părăsit Cupa României şi se va axa pe campionat
Unirea a părăsit Cupa României şi se va axa pe campionat

Stadionul comunal din Chiscani - Brăila a găzduit sâmbătă finala regională Sud Est a Cupei României la fotbal dintre Unirea Braniştea şi Axiopolis Cernavodă, formaţie antrenată de Petre Grigoraş. Fără patru jucători importanţi absenţi din angrenaj: Gîţă, Năpîrlică, Spînache şi Codreanu, echipa gălăţeană pregătită de Ionuţ Niculcea şi Ovidiu Lupu a intrat mai greu în meci, constănţenii au profitat, au condus cu 2-0 după primele 45 de minute şi în ciuda revirimentului din partea a doua, Unirea a trebuit să se recunoască învinsă.

„A fost un meci cu două reprize diametral opuse. Adversarii au controlat-o pe prima, am avut şi noi un penalti neacordat la un henţ clar similar cu cel pe care cei de la Axiopolis l-au primit. Am controlat clar a doua repriză, cu multe oportunităţi de a marca: 2 bare şi 2 ocazii 1-1 cu portarul irosite de Răducan, care a jucat accidentat, nu am reuşit să egalăm şi am pierdut”, ne-a declarat managerul Vali Vrînceanu. Rezultat final: Unirea Braniştea -Axiopolis Cernavodă 1-2 (0-2).

Unicul gol a fost marcat de Ed.Dumitru. Unirea a folosit 11-le: Ursu - Popa, Antofe, Manea, Hilohi - Murgoci (Tănasă), M.Cireş (Lăutaru), Ţicămucă (Oniciu), Dima (Custov) - Răducan, Ed.Dumitru. Brăniştenii vor avea parte de câteva zile de vacanţă, startul pregătirilor pentru Liga a 3-a fiind programat pe 25 iulie.


Articole înrudite