19 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Start la înscrieri pentru „Galaţi Open Internaţional Beach Volleyball”
Start la înscrieri pentru „Galaţi Open Internaţional Beach Volleyball”

În perioada 8-11 august, plaja Dunărea din Galaţi va găzdui prima ediţie a turneului de volei pe nisip „Galaţi Open Internaţional Beach Volleyball”. Primăria Municipiului Galaţi, împreună cu Clubul Sportiv Municipal Galaţi cu ajutorul sponsorilor şi partenerilor evenimentului  au făcut posibilă organizarea turneului. Acesta se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Volei şi este acreditat de Confederaţia Europeană de Volei (CEV) şi Federaţia Internaţională de Volei (FIVB). Echipe atât din România, cât şi din străinătate, precum Republica Moldova, Ungaria, Serbia şi Liban se vor lupta pentru un loc pe podium şi premii substanţiale în bani. Competiţia se adresează jucătorilor profesionişti şi nu numai, care vor concura pentru titlul de campioni în meciuri intense, pline de suspans şi adrenalină şi vor da tot ce e mai bun pentru un spectacol de calitate şi o experienţă inedită. Cei care doresc să se înscrie o pot face până duminică, 4 august pe linkul https://form.jotform.com/voleipeplaja/FORMULAR_GALATI_OPEN
Mai multe detalii despre turneu vor fi postate pe pagină de Facebook Galaţi Open Beach Volleyball Tournament, cât şi pe pagină Federaţiei Române de Volei pe plajă/zăpadă https://eu.jotform.com/app/voleipeplaja/vp2022.
Echipele vor juca după regulile Federaţiei Internaţionale de Volei, într-un sistem eliminatoriu – echipa care câştigă înaintează în clasament, echipa care pierde mai are şansa unui ultim meci. Dacă îl pierde, iese din competiţie, dacă îl câştigă, înaintează pe tabelul competiţional. În final, vor rămâne doar patru echipe care vor juca finală mică şi finală mare.
Meciurile se vor juca pe sistemul “cel mai bun din trei” ( 2/3 seturi). În caz de egalitate de seturi 1-1, câştigă cel care ia al treilea set. Primele două seturi se vor juca până la punctul 21, cu diferenţă de 2 puncte, fără punct limită. Dacă este cazul, al treilea set se va juca până la 15, tot cu 2 puncte diferenţă.


Articole înrudite