25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Spectacol grandios cu şi pentru campionii de la CSM Arcada
Spectacol grandios cu şi pentru campionii de la CSM Arcada

Final de sezon voleibalistic intern în Vinerea Mare la sala Polivalentă Dunărea. În ultima partidă, deja campioana CSM Arcada Galaţi a întâlnit medaliata cu argint, Dinamo Bucureşti. Chiar dacă a lipsit miza, spectacolul a fost total spre satisfacţia publicului gălăţean prezent în număr mare în tribună.

Băieţii lui Sergiu Stancu au rămas concentraţi până la ultimul fluier şi şi-au răsplătit inimoşii suporteri cu încă o victorie. Rezultat final: CSM Arcada Galaţi - Dinamo Bucureşti 3-1 (18, -18, 18, 17). Podiumul Diviziei A1 la finalul sezonului 2021-2022 arată astfel: 1.CSM ARCADA GALAŢI 75 puncte, 2. Dinamo Bucureşti 65 p, 3. SCMU Craiova 61 p, 4.Steaua Bucureşti 58 p. Echipa gălăţeană a încheiat un sezon de excepţie în care şi-a adjudecat şi Cupa României şi a avut un parcurs lung în cupele europene unde s-a oprit în sferturile CEV Cup.

„A fost un sezon foarte bun, un sezon în care am reuşit să câştigăm Cupa României - un trofeu care ne lipsea - şi am reuşit să păstrăm titlul de Campioni la Galaţi, câştigând al 4-lea titlu consecutiv. Totodată, suntem foarte bucuroşi şi de parcusul din Europa, unde am avut o dublă manşă intensă cu cei de la Karlovasko în Champions League iar in CEV am eliminat Unyp Praga( echipă care joaca finala campionatului în Cehia), Chaumont din Franţa (câştigătoarea Cupei Franţei - şi este în semi-finala campionatului Franţei), Frankfurt(echipa care a terminat pe locul 3 în Germania) iar in sferturi am jucat împotriva celor de la Belchatow din Polonia - echipă care este calificată în semi-finala campionatului din Polonia. Cred că este un sezon foarte bun pentru CSM Arcada Galaţi şi ne bucurăm acum pentru acest final bogat de sezon”, a concluzionat antrenorul Sergiu Stancu.

Lotul de jucători: Ionuţ Teleleu, Ivan Raic, Vasile Talpă, Andrei Butnaru, Julien Bissette, Ovidiu Darlaczi, Pedro Rangel, Alejandro Toro, Tudor Magdaş, Filip Sestan, Marian Bala, Alexandru Raţă, Liviu Cristudor, Vlad Kantor, Adorjan Sobirov. La final s-a organizat tradiţionala festivitate de premiere , oficiată de Adin Cojocaru, preşedintele FRV şi Costel Fotea , preşedintele CJ Galaţi, căpitanul Raic a ridicat trofeul şi a declanşat fiesta. Momentele artistice deosebite au fost oferite de soliştii Teatrului Muzical Nae Leonard Galaţi şi dansatorii de la Estrada Studio.


Articole înrudite