20 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Campioana en-titre a României a intrat în programul stabilit. Jumătate dintre jucători au efectuat vizita medicală şi un lucru îmbucurător este faptul că nu au existat probleme. Sosit marţi seară în Galaţi, Nerman Haskici a efectuat primul antrenament la baza Ancora sub bagheta lui Dorinel Munteanu. Bosniacul, care are 22 ani, evoluează ca atacant central iar ultima oară a evoluat pentru FK Sarajevo, locul trei în Bosnia-Herţegovina, şi va fi testat în cele  trei cantonamente. De asemenea, Enes Sipovici şi-a încheiat socotelile cu Petrolul şi a revenit alături de foştii săi colegi. În cursul zilei de astăzi se va alătura lotului şi conaţionalul lui Enes, Nikola Trujici, internaţional Under 19, care a semnat un contract pe şase luni cu gruparea oţelară.

Declaraţii jucători:
Cornel Râpă : “A fost o vacanţă meritată, o perioadă de linişte, dar acum am venit cu mintea limpede şi suntem gata să ne pregătim pentru retur. Deşi sunt 9 puncte faţă de primul loc, nu pornim de la premisa că această distanţă este insurmontabilă, totul depinde de noi, trebuie să fim atenţi să nu mai pierdem puncte aiurea.”
Sergiu Costin: “Ca în fiecare an, suntem gata să începem pregătirile pentru un nou an ce va fi plin de bătălii. Au fost sezoane în care distanţa faţă de primele locuri era şi mai mare, sperăm să obţinem cât mai multe puncte şi să ne apropiem cât mai repede de prima poziţie. Îmi doresc ca atât Antal, cât şi Iorga să-şi prelungească contractele, împreună formăm un grup omogen şi puternic.”
Marius Pena: “Vacanţa a trecut destul de repede, ne-am încărcat bateriile şi suntem gata de muncă. Am reuşit să ne revenim în finalul turului, iar dacă vom continua pe aceeaşi  linie, ne putem gândi la titlu.”
Adrian Sălăgeanu: “Suntem pregătiţi pentru o perioadă grea, cu multe antrenamente, dar este o perioadă care ne va ajuta în retur să câştigăm mult mai multe puncte decat în tur. Nu vreau să comentez despre o posibilă plecare a mea, eu am declarat că tot ce îmi doresc este să fie  mai bine pentru mine şi familia mea. Deşi sunt ceva oferte, rămâne de văzut ce va fi, nu vreau să dezvolt prea  mult acest subiect.”


Articole înrudite