08 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Preşedintele clubului Oţelul Galaţi şi-a dat demisia: „Mulţumesc pentru tot, Oţelul”
Preşedintele clubului Oţelul Galaţi şi-a dat demisia: „Mulţumesc pentru tot, Oţelul”

Venit la conducerea clubului Oţelul Galaţi în vremuri tulburi, preşedintele clubului Oţelul Galaţi, Marian Brăilescu (foto), şi-a dat demisia astăzi, 8 decembrie 2023. El a transmis un mesaj emoţionant suporterilor:
”Dragi suporteri, astăzi, închei mandatul meu ca preşedinte al SC Oţelul Galaţi şi doresc să vă transmit sincerele mele mulţumiri pentru susţinerea constantă pe parcursul acestei perioade.
A fost o călătorie incredibilă, plină de provocări, dar şi de realizări, iar contribuţia voastră la această echipă a fost esenţială. Împreună, am depăşit obstacole şi am trăit momente memorabile pe stadion. Echipa noastră a avut parte de susţinerea voastră ferventă în fiecare meci, iar pasiunea voastră a fost un motor de inspiraţie pentru mine, pentru echipă. Cu toţii am făcut parte dintr-o familie, o comunitate unită de dragostea pentru fotbal şi pentru Oţelul Galaţi.
Când am preluat mandatul de preşedinte în 2021, am găsit clubul nostru, Oţelul Galaţi, într-o situaţie dificilă. Drumul către performanţă părea presărat cu provocări imense, iar mulţi dintre noi erau conştienţi de munca enormă necesară pentru a readuce echipa la gloria sa de odinioară. Cu pasiune, angajament, am reuşit împreună să depăşim obstacolele şi să construim o echipă puternică şi unită. Astăzi, închei acest capitol cu bucuria şi satisfacţia de a revedea Oţelul Galaţi în prima ligă. A fost o călătorie plină de lecţii şi rezilienţă, iar succesul obţinut nu ar fi fost posibil fără sprijinul lui Dorinel Munteanu, al tuturor colegilor şi partenerilor, dar şi al vostru suport necondiţionat, al suporterilor noştri devotaţi.
Împreună, am demonstrat că pasiunea şi credinţa într-un obiectiv comun pot schimba cursul unei întregi echipe şi pot aduce visurile la realitate. Această realizare nu este doar a mea sau a echipei de conducere, ci a întregii comunităţi Oţelul. Suntem acum în prima ligă, iar această reuşită ne umple de mândrie şi satisfacţie. Împreună, am scris istorie şi am transformat adversităţile în motivaţia noastră către succes.
Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în această frumoasă aventură: jucătorilor, antrenorilor, personalului administrativ, sponsorilor, autorităţilor locale şi, desigur, vouă, suporterilor noştri devotaţi. Sper ca cei care doresc să conducă acest club în continuare să o facă cu responsabilitate, cu speranţa că vor continua să aducă stabilitate şi succese în viitor.
În final, sper ca voi, suporterii, să continuaţi să fiţi alături de Oţelul Galaţi, să susţineţi echipa şi să construiţi împreună un viitor strălucit pentru clubul nostru iubit. Vă mulţumesc pentru toate momentele minunate şi vă asigur că voi rămâne întotdeauna suporter oţelar, cu inima roş-alb-albastră! Cu stimă, Marian Brăilescu, Suporter Oţelul Galaţi”.
Potrivit statutului Asociaţiei Club Sportiv Suporter Club Oţelul Galaţi, vicepreşedintele este cel care îl va înlocui pe preşedinte până la finalul mandatului (15 decembrie 2023), astfel Alexandru Dan Manole va fi cel care va prelua frâiele clubului.
În doar o săptămână, pe data de 15 decembrie 2023, este convocată Adunarea Generală a membrilor cotizanţi ai clubului, având pe ordinea de zi desfăşurarea alegerilor pentru conducerea clubului.


Articole înrudite