19 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul scapă cu faţa curată şi rămâne neînvinsă în Superligă
Oţelul scapă cu faţa curată şi rămâne neînvinsă în Superligă

Oţelul a jucat sâmbătă seara la Buzău cu Gloria, în cea de-a 9-a etapă din Superligă. Partida a început cu un moment de reculegere în memoria celor decedaţii în inundaţiile din judeţul nostru.Aşa cum ne aşteptam, roş-alb-albaştrii s-au instalat de la început în jumătatea adversă dar fazele de poartă au lipsit în primul. Buzoienii, cu schimbări mari atât pe banca tehnică cât şi în lot a avut în min.16 primul şut la poartă prin Budescu. Peste alte cinci minute, Jipa a încercat un şut de la distanţă dar Popescu nu a avut nicio emoţie şi a reţinut.Uşor-uşor, gazdele au echilibrat meciul. Prima repriză a fost anostă, cu mingi jucate mai mult în zona neutră. Echipa gălăţeană nu şi-a creat vreo ocazie în primele 45 de minute. Cea mai mare ocazie le-a aparţinut celor de la Gloria în min.44 când Matos i-a pasat perfect cu exteriorul lui Budescu care a şutat dar Popescu a respins cu piciorul.   
Oţelul şi-a creat prima ocazie abia în min.52 dar şutul lui Maciel a trecut pe lângă poarta Gloriei. Pauza de campionat nu a priit băieţilor lui Dorinel Munteanu care au fost apatici, fără vlagă, au jucat economicos, aşteptând parcă ca adversarii să greşească. Gloria a trecut pe lângă deschiderea scorului în min.80 când Stan, angajat de Budescu s-a pierdut cu firea în poziţie foarte favorabilă. Stevanovic a fost eliminat în prelungiri după ce a primit al doilea galben dar tabela de marcaj a rămas imaculată   

caseta tehnică
Gloria Buzău -SCOţelul Galaţi 0-0
stadion Gloria, spectatori: 4000

Formaţii:
Gloria Buzău: Lazăr - Ferrarresso, Cestor, Turda, Dumitraşcu (min.70 Dobroslavevici) -Akhmatov, Dr.Albu - Jipa (min.62 Stan), Budescu (min.83 Canadija), I.Gheorghe (min.70 Işfan) - Matos (min.83 Tescan).
Rezerve neutilizate: Greab - Pîrvulescu, Grosu, Călin, Tavares, Dumitru.
Antrenor: Eugen Neagoe

Oţelul Galaţi: I.Popescu - Zhelev (min.90+3 Adăscăliţei), Cisse, Stevanovic, Tomasevic - Cisotti, Zivulic, Lameira (min.58 Teles) - Maciel (min.90+3 Chira), Al.Pop (min.58 Juric), Tănasă (min.71 Andronache) .
Rezerve neutilizate: Kovalov - Duric, Nunes, Cojocaru, Neagu, N.Roşu.
Antrenor: Dorinel Munteanu.

cartonaşe galbene: Budescu respectiv Stevanovic 2, Zhelev
cartonaş roşu: Stevanovic

Arbitri: A:George Cătălin Găman (Craiova); A1: Alexandru Vodă (Alba Iulia); A2: Cristian Daniel Ilinca (Craiova); Arbitru VAR: Sorin Costreie (Voluntari); Arbitru AVAR: Lucian Rusandru (Sf.Gheorghe)


Articole înrudite