26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul joacă primul meci acasă
Oţelul joacă primul meci acasă

Liga a III-a programează sâmbătă partidele celei de-a doua etape. SC Oţelul va întâlni pe arena proprie, de la ora 17.00, formaţia Sportul Chiscani. Roş-alb-albaştrii vor evolua pentru prima dată în acest sezon pe teren propriu şi sunt hotărâţi să-şi împace suporterii după rezultatul dezamăgitor de la Lieşti cu o victorie.
„Nu putem uita încă ce s-a întâmplat, am pierdut două meciuri într-o săptămână la Brăila în Cupă şi la Lieşti în campionat. Pot să mai spun doar că nu întotdeauna cea mai bună echipă câştigă. Rămân la părerea că dacă am fi marcat noi primii, altul ar fi fost rezultatul final în ambele jocuri. Mâine (n.r. sâmbătă) sunt convins că va fi o partidă foarte grea pentru că fiecare adversar va încerca să obţină maxim atunci când joacă împotriva Oţelului, dar echipa este pregătită. Sper să începem cu cea mai bună formulă şi să ne putem atinge obiectivul, cele trei puncte puse în joc, fiindcă indiferent de adversar punctele sunt cele mai importante. Şi pentru noi, dacă am început prost campionatul, vrem să-l terminăm cu bine. Orice meci îl pregătim la victorie, suntem Oţelul Galaţi, o echipă pretendentă la promovare, aşa că trebuie să câştigăm toate meciurile. Suporterii au motive de supărare, dar să nu uităm că mai sunt multe meciuri, îmi doresc să vină la stadion şi să ne încurajeze, avem nevoie de sprijinul lor, împreună ne vom califica în play-off şi apoi la baraj unde vom ataca promovarea”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu la conferinţa de presă organizată vineri, 03 septembrie, după prânz, la sala Dunărea Bătrână de la stadionul Oţelul.
Din tabăra gălăţeană vor absenta: Farcaş, accidentat, şi Demian, suspendat. A revenit în lot Ghiocel, care s-a antrenat normal în ultima perioadă.


Articole înrudite