20 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul în grafic pentru Superligă
Oţelul în grafic pentru Superligă

Formaţia gălăţeană condusă de Dorinel Munteanu a învins la limită în cea de-a patra etapă din play-off-ul Ligii a 2-a pe stadionul Oţelul în faţa unui public numeros şi efervescent pe Gloria Buzău. Unicul gol a fost marcat în min.3 de Ursu care a fost pe fază şi a profitat de gafa portarului buzoian.

„Avem şanse la promovare şi stăm doar la mâna noastră. Eu cred că a fost un accident cu Dinamo, noi tot timpul jucăm cu atitudine, mai ales acasă. S-a văzut şi cu Buzăul, cu dorinţă, cu atitudine, e greu să ne bată cineva acasă. Stând doar la mâna noastră, e important să câştigăm etapa următoare, să o luăm pas cu pas. Trebuie să câştigăm fiecare meci. Contează şi aportul fanilor, îi înţeleg când am pierdut cu Dinamo, dar e important că sunt în număr cât mai mare alături de noi şi asta ne ajută, ne împing de la spate şi acest lucru se vede şi pe teren, mai ales când jucăm acasă. Nu cred că e un secret faptul că marchez, vreau să îmi ajut echipa, de aceea am venit. Am ales Oţelul pentru că este o echipă care se bate la promovare. Mă bucur că am venit aici!”, a declarat Ursu la finalul partidei din Joia Mare.

Marţi, în ultima partidă a rundei, CSA Steaua - Dinamo 2-0. După patru etape, clasamentul din play-off arată astfel: 1. CSA Steaua Bucureşti 47 puncte, 2. Poli Iaşi 46 p, 3. SC OŢELUL GALAŢI 42 p, 4. Dinamo Bucureşti 38 p, 5. Gloria Buzău 34 p, 6. Unirea Dej 34 p. Roş-alb-albaştrii vor deschide cea de-a 5-a etapă, vineri, 21 aprilie, în deplasare cu Unirea Dej.


Articole înrudite