29 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul, cu remiza albă din Giuleşti rămâne singura echipă fără înfrângere din Superligă
Oţelul, cu remiza albă din Giuleşti rămâne singura echipă fără înfrângere din Superligă

Rapidul a avut lovitura de start a partidei de sâmbătă seara din Giuleşti, dar Oţelul a făcut imediat pasul în jumătatea adversă şi în min.2 a obţinut primul corner la şutul deviat al lui Teles.

Roş-alb-albaştrii au pus presiune încă din primele minute şi le-au pus probleme rapidiştilor. Prima ocazie de gol le-a aparţinut gazdelor în min.15 când Popescu a respins miraculos lovitura de cap a lui Paşcanu. Rapidul a prins curaj şi peste două minute şutul lui Rareş Pop a ocolit de puţin cadrul porţii gălăţene. Ritmul meciului a fost bun şi în min.22 Maciel a fost blocat în extremis în careul advers. A doua ocazie mare o contabilizăm tot în contul giuleştenilor prin Burmaz în min.31. Pe contraatac în min.39, Maftei i-a pasat la întâlnire lui Maciel, dar şutul acestuia a fost imprecis.

Repriza a doua a început cu accidentarea debutantului Chira, care nu a mai putut continua fiind înlocuit cu Juric. Cele două echipe au jucat pe contre. În min.56 Maftei a şutat prin surprindere de la peste 20 de metri peste poarta lui Siegrist. Oţelul a trecut pe lângă deschiderea scorului în min.62 la dubla ocazie a noilor intraţi Juric şi Duric. În min.69, căpitanul Cisotti a executat un corner reluat cu o lovitură de cap peste a lui Silva. În min.71 Oţelul a beneficiat de o lovitură liberă din poziţie centrală de la 18 metri, dar schema încercată a fost sortită eşecului. Cu cinci minute înainte de final, lovitura de cap a lui Silva nu a nimerit spaţiul porţii.

În prelungiri, Rapidul a irosit o ocazie importantă prin Jambor. Tabela de marcaj a rămas nemodificată şi Oţelul rămâne singura echipă neînvinsă şi ocupă locul 2 cu 18 puncte.

Caseta tehnică:

Rapid 1923 Bucureşti - SC Oţelul Galaţi 0-0. Stadion Giuleşti, spectatori: 12054.

Formaţii: Rapid: Siegrist - Manea, Ignat, Paşcanu, Borza - Kait, Christansen (min.79 Grameni) - R.Pop (min.79 Onea), Hasani (min.66 Emmers), Petrila (min.72 Micovschi) - Burmaz (min.66 Jambor). Rezerve neutilizate: Aioani - Săpunaru, Blazek, Braun, Vulturar, Gojkovic, Mendes. Antrenor: Marius Şumudică.

Oţelul: Popescu - Maftei, Zivulic, Stevanovic, Silva - Chira (min.50 Juric), Lameira, Teles - Al.Pop (min.61 Duric), Cisotti, Maciel (min.90+2 Cojocaru). Rezerve neutilizate: Kovalov - Gallo, Zhelev, Adăscăliţei, Neagu, Roşu, Hofman, Tănasă, Andronache. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Kait, Grameni respectiv D.Munteanu.

Arbitri: A: Marcel Bîrsan - Bucureşti; A1: Adrian Vornicu - Iaşi; A2: Ionuţ Traian Neacşu - Bucureşti; Arbitru VAR: Sebastian Colţescu - Bucureşti; Arbitru AVAR: Adrian Popescu - Craiova. Observator arbitri: Dan Victor Berbecaru - Rm.Vâlcea.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite