Oţelul atacă promovarea Recomandat

Luni, 13 Martie 2023 08:44
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Liga a 2-a la fotbal a programat duminică partidele din cadrul ultimei etape din sezonul regulat. SC Oţelul a reuşit o remiză în deplasare cu CSC Dumbrăviţa, scor final 1-1. Gazdele au deschis scorul în min.10, iar roş-alb-albaştrii au restabilit egalitatea în min.13 prin Ursu.
„Playoff-ul a fost doar o etapă din ceea ce ne-am propus. Acum pot să dezvălui şi un mic secret din vestiar, tot timpul de când am promovat le-am spus că echipa are un potenţial foarte mare. Au înţeles, ne-am calificat, dar acum este clar că vrem mai mult. Ce ne stă nouă în putinţă, omeneşte, vom face tot posibilul ca echipa să revină acolo unde îi este locul şi să-mi ating obiectivul  pe care mi l-am propus la Oţelul Galaţi. Trebuie să ne concentrăm la jocul nostru, sunt foarte importante pentru mine atitudinea, concentrarea şi implicarea lor în joc. Este meritul tuturor care au fost în jurul echipei, a suporterilor, galeriei, toţi sunt părtaşi la această calificare. Suntem abia la mijloc de drum, bătălia finală începe acum, în cele 10 etape din play-off”, a concluzionat managerul tehnic Dorinel Munteanu.
Oţelul a început cu formula: R.Pop - Farcaş, Yabre, Ghiocel, Nedelea - Jardan, Neagu, Cruceru, Ursu, Mitoi, Fatai. Primele şase clasate care se vor bate în play-off pentru promovarea în Liga 1 sunt: 1. CSA Steaua Bucureşti 40 puncte, fără drept de promovare, 2. Poli Iaşi 40 p, 3. SC OŢELUL GALAŢI 36 p, 4. Unirea Dej 32 p, 5. Gloria Buzău 31 p, 6. Dinamo Bucureşti 31 p. Ţintarul din play-off-uri se va stabili luni la prânz la Casa Fotbalului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu