02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul a transferat un jucător de la FC Porto
Oţelul a transferat un jucător de la FC Porto

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a continuat campania de transferări şi în ultima săptămână înainte de reluarea Superligii. Oţelul a anunţat în cursul zilei de marţi transferul jucătorului Joao Pedro Santos Lameira, 24 de ani, 175 cm, care evoluează pe postul de mijlocaş central defensiv şi vine sub formă de împrumut de la Baltika Kaliningrad din prima ligă a Rusiei, echipă la care se transferase pe data de 1 iulie 2023.
Joao, care are ca principale calităţi: forţa, tehnica şi travaliul, este un produs al celebrelor Academii Sporting Lisabona şi FC Porto, a jucat 34 de meciuri la Naţionalele Portugaliei Under 15, Under 16, Under 17, Under 18 şi Under 20 şi ca senior a jucat la FC Porto B, Leiria, Coimbra, Real SC, Torreense şi Baltika Kalininingrad. Lameira este al patrulea portughez din lotul Oţelului alături de Maciel, Silva şi Teles.
Oţelul va juca primul meci oficial din 2024 pe 22 ianuarie în deplasare cu FC Voluntari, iar revenirea în faţa propriilor suporteri va fi pe 27 ianuarie cu Petrolul Ploieşti.


Articole înrudite