08 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul a jucat pragmatic şi a învins FCSB-ul în Ghencea
Oţelul a jucat pragmatic şi a învins FCSB-ul în Ghencea

Neînvinse după primele două etape, FCSB - 2 puncte şi Oţelul - 4 puncte s-au confruntat vineri seara pe stadionul Ghencea din Capitală.
Echipa condusă de Dorinel Munteanu a revenit la pressingul avansat şi a avansat din start în jumătatea adversă. Prima ocazie de gol le-a aparţinut gazdelor în min.11 dar Popescu a respins şutul lui Miculescu pentru ca peste alte şase minute golkeperul echipei gălăţene să se reţină şutul slab a lui Edjouma.

Presiunea FCSB-ului, care a folosit o formulă cu jucători mai puţin folosiţi în precedentele jocuri din acest sezon a continuat, Miculescu a ţintit bara iar Phelipe a tras bine dar Popescu a fost la post şi a acordat corner.  Oţelul a replicat abia în min.39 cu un şut palid a lui Teles. Dominarea FCSB-ului nu a fost suficientă, ocaziile în fotbal se răzbună şi în min.44 oţelarii au deschis scorul prin căpitanul Cisotti, care a profitat de gafa lui Chiricheş, a pătruns şi l-a învins pe Vlad. În prelungirile primei reprize, Teles a irosit o ocazie imensă să dubleze avantajul formaţiei din oraşul de la Dunăre.

Antrenorul Charalambous a făcut trei mutări la reluare şi FCSB a revenit în atac şi a ratat egalarea în min. 54 la lovitura de cap a lui Băluţă scoasă de Popescu.

Oţelul a stat la cutie şi a încercat să profite de fiecare şansă pe contraatac, Zivulic a dublat avantajul pe tabelă în min.59 cu o execuţie de excepţie: şut în cross din voleu. FCSB a dominat haotic şi a încercat să revină în meci, dar fără sorţi de izbândă în faţa redutei dirijate de Popescu. După trei etape, Oţelul se menţine neînvinsă şi acumulează 7 puncte. Etapa viitoare, echipa noastră va întâlni pe 2 august, de la ora 19.00 pe stadionul Oţelul pe Hermannstadt.  

Caseta tehnică

FCSB - SC Oţelul 0-2 (0-1)
Stadion Steaua, spectatori: 5000
Au marcat: Cisotti (min.44), Zivulic (min.59)

Formaţii:
FCSB: Vlad - Antwi (min.62 Creţu), Haruţ, Chiricheş, Kiki - Lixandru (min. 46 Ştefănescu) , Alhassan - Phelipe (min. 46 Băluţă), Edjouma (min. 62 Baeten), Musi -Miculescu (min. 46 Daniel Popa). Antrenor: Elias Charalambous
Rezerve neutilizate: Târnovanu - Pandele, David Popa, Dawa,  Panţîru, Ngezana, Radunovic

Oţelul Galaţi: I.Popescu -Adăscăliţei (min.55 Duric), Cisse, Stevanovic, Zhelev -Lameira (min.79 Juric), Zivulic, Teles (min.90 Roşu) -Maciel (min.79 Pop), Cisotti, Tănasă (min.55 Rus). Manager tehnic: Dorinel Munteanu
Rezerve neutilizate: Kovalov -Yabre, Maftei, Gallo, Neagu, Chira, Hofman.

Cartonaşe galbene: Antwi, Alhassan

Arbitru: Andrei Moroiţă -Ploieşti; A1: Mircea Orbuleţ -Bucureşti; A2: Ionel Valentin Dumitru -Gherghiţa; Arbitru VAR: Horia Gabriel Mladinovici -Bucureşti; Arbitru AVAR: Stelian Slabu -Braşov


Articole înrudite