05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Gălăţenii au obţinut şase puncte în ultimele opt zile. Este adevărat că băieţii lui Grig au avut mult noroc, atât la Cluj cu CFR, unde un singur şut le-a adus trei puncte, cât şi duminică pe teren propriu cu Pandurii, unde Grahovac, a apărat senzaţional. La acest ultim meci, i-am remarcat şi pe debutanţii Marquinos, un brazilian cu certe calităţi tehnice în primul rând şi pe Vancea, cel care a provocat penaltiul de trei puncte. În următoarea etapă, echipa gălăţeană va juca vineri la Bistriţa, cu Gloria, lanterna Ligii I, unde nu va avea o viaţă uşoară. Cu o zi mai devreme, directorul general Narcis Răducan a anunţat că vom primi decizia definitivă de la TAS de la Lausanne, cu privire la cele două puncte de penalizare.
Declaraţii:
Petre Grigoraş - antrenor FC Oţelul: „Au fost două victorii foarte importante, mai ales că s-au făcut schimbări la nivelul echipei în această iarnă, dar şi la nivel de conducere. Au plecat mulţi jucători din cei care au câştigat campionatul şi Supercupa. Am însă încredere în băieţi că ne vom îndepărta de linia retrogradării. Cred că a fost un meci cu un ritm destul de bun, un meci intens. Am avut un portar în zi de graţie. Mă bucur de victorie, a fost un meci cu o mare încărcătură emoţională pentru mine. Dacă reuşeau să înscrie din acel penalti, altul ar fi fost rezultatul final. Nu este prima oară când am meci împotriva unei foste echipe. Suntem profesionişti, ei nu au venit să îmi facă mie cadouri, cu puţină şansă puteau câştiga. Pandurii pot şi trebuie să spere la cupele europene, eu consider că au făcut cel mai bun meci din acest retur. Sunt mândru că joacă în felul în care o fac. Vrem o continuare a meciurilor cu rezultate bune, ne aşteptăm la o partidă foarte grea la Bistriţa. Victoria de azi ne obligă să repetăm jocul bun şi atunci putem privi spre viitor cu mai multă încredere. Ar fi fantastic să luăm 9 puncte din trei jocuri. Nu ştiu dacă meciul a fost spectaculos, dar a fost intens şi bun din punct de vedere tactic. Cupa este un obiectiv, depindem de două meciuri, avem o şansă mare să ajungem în finală, dar până atunci mai sunt destul de multe întâlniri în campionat şi ne vom gândi întâi la ele”.
Cristi Pustai  - antrenor Pandurii: „Nu am scăpat un punct, ci trei. Am făcut multe greşeli pe faza defensivă, dar a ieşit totuşi un spectacol frumos. În deplasare, dacă nu înscrii, este foarte greu să iei punct sau puncte. Este un joc al hazardului, altădată am câştigat când nu am jucat aşa de bine. Este greu, ne-am propus un obiectiv îndrăzneţ, realizabil, dar nu mai trebuie să facem atâtea greşeli. O echipă mare fructifică şi jumătate de ocazie. Eu spun că nu a contat faptul că Grigoraş cunoştea echipa, noi, antrenorii, ne ştim bine între noi. A fost vorba de chestiuni de fineţe."


Articole înrudite