03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Mobilizare la stadionul Oţelul! Suporterii vin să ajute la îndepărtarea zăpezii pentru meciul cu Craiova
Mobilizare la stadionul Oţelul! Suporterii vin să ajute la îndepărtarea zăpezii pentru meciul cu Craiova

Având în vedere că oficialii nu au anunţat până la această oră nicio decizie de amânare din cauza codului roşu de viscol, cu privire la meciul SC Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova, programat astăzi, la ora 17.30, suporterii încep să se adune la stadion pentru a ajuta la îndepărtarea zăpezii,
”Ţinând cont de situaţia cauzată deja de viscol, dar şi de prognoza meteo nefavorabilă desfăşurării în deplină siguranţă a meciului SC Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova, programat astăzi, la ora 17.30, pe stadionul Oţelul, oficialii au decis să monitorizeze evoluţia vremii şi să aştepte încetarea viscolului.
Prioritatea principală este siguranţa tuturor participanţilor la eveniment, jucători, oficiali şi suporteri. Astfel, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de evaluarea riscurilor asociate, va fi luată o decizie finală cu privire la disputarea partidei. Menţionăm că instalaţia de încălzire a suprafeţei de joc a fost pornită încă de ieri şi vom interveni când condiţiile meteo ne vor permite.
În acest sens, vom menţine permanent contactul cu suporterii prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale clubului”, au anunţat reprezentanţii Oţelul Galaţi.

Aşa că, fanii echipei de fotbal se mobilizează: ”Aici e Suporter Club Oţelul Galaţi! Fanii au venit la stadion şi ajută la îndepărtarea zăpezii de pe suprafaţa de joc, se fac toate eforturile pentru ca jocul SC Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova să se dispute. Oţelul suntem noi!”, scrie pe pagina de facebook a echipei.


Articole înrudite