Handbaliştii de la CSU Galaţi joacă la Iaşi Recomandat

Joi, 22 Septembrie 2022 10:14
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Duminică a debutat Divizia A la handbal masculin. CSU Galaţi a jucat în deplasare cu satelitul echipei din Liga Zimbrilor, CSM Bacău. Iniţial partida a fost programată la Galaţi, dar cum cele două săli Dunărea şi Siderurgistul sunt în reparaţii ordinea a fost inversată. Echipa gălăţeană, una foarte tânără, a alternat perioadele de joc mai puţin reuşite cu cele bune, dar la final a trebuit să se recunoască învinsă.
„Am spus de la început că obiectivul nostru pentru acest sezon rămâne omogenizarea. Am avut momente bune de joc, dar şi perioade în care nu am înţeles nimic din ce am jucat. Avem poate cea mai tânără echipă şi lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul în momentele cheie ale meciului. Ne vom pregăti şi mai mult, şi mai bine şi sper ca în cel mai scurt timp să apară şi rezultatele pozitive”, ne-a declarat antrenorul de la CSU, Florin Andronic.
Rezultatul final: CSU Galaţi - CSM Bacău II 33-37, la pauză: 15-17. Lotul de jucători: Fuică, Al.Dinu - Soare 5 goluri, Zaharia, Prună, Buţea 2 g, Lefter 3 g, Bădărău 3 g, Ioniţă, Chertif 2 g, Ionescu 7 g, Mârşiu. Etapa viitoare, pe 24 septembrie, CSU va juca la Iaşi cu Politehnica.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu