16 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbaliştii de la CSU Galaţi au revenit pe parchet cu victorie
Handbaliştii de la CSU Galaţi au revenit pe parchet cu victorie

Faza a doua a campionatului Diviziei A la handbal masculin a programat joi partidele primei etape din playoff-ul tineret. Handbaliştii de la CSU au trecut repede peste dezamăgirea eliminării din Cupa României şi au întâlnit în sala Polivalentă Dunărea pe CSM II Vaslui, o echipă formată din juniori, dar şi trei jucători cu prezenţe în Liga Zimbrilor.
În aceste condiţii am asistat la un meci interesant în care echipa pregătită de Florin Andronic şi Mihai Pantea şi condusă din teren de experimentatul Cristi Mârşiu a fost vioara întâi, a condus în permanenţă pe tabela de marcaj, dar a şi ratat foarte mult, ceea ce a permis vasluienilor, foarte ambiţioşi, să ţină aproape.
Rezultat final: CSU Galaţi - CSM Vaslui II 36-32 (16-13). Lotul folosit de echipa noastră: Alexandru Dinu 19 intervenţii - Cr.Mârşiu, Soare 10 goluri, C.Zaharia, M.Buţea 5 g, I.Chertif, Cr.Ioniţă, T.Bădărău, R.Broască, Al.Domoc, I.Andrei 1 g, P.Albu 11 g, I.Chiriac 5 g, D.Ionescu 4 g, Şt.Pascu. Gălăţenii vor juca etapa viitoare, pe 12 februarie, în deplasare cu CSU II Suceava.


Articole înrudite