20 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Formaţia fanion din oraşul nostru a început sezonul cu multe probleme, care par că nu se mai sfârşesc. Săptămâna trecută, presa centrală a alimentat un conflict ce ar fi apărut între Narcis Răducan şi Dorinel Munteanu. Tehnicianul Oţelului a precizat că nu a primit nicio ofertă de la FC Vaslui şi a ţinut să-i asigure pe suporteri că nu va părăsi corabia. Roş-alb-albaştrii au o misiune grea în această seară la Tg. Jiu, unde vor întâlni revelaţia acestui început de campionat, Pandurii, liderul la zi din Liga I. Un duel interesant la nivelul celor două bănci tehnice, cu Petre Grigoraş de o parte şi Dorinel Munteanu de cealaltă. Pandurii este favorită la casele de pariuri, dar tradiţia indică un 8-1 în duelul „Munti” - „Grig”.
„Este un joc foarte greu, la care, aşa cum s-a întâmplat şi la Petrolul, nu pornim ca favoriţi. Dar asta nu înseamnă că ne vom preda uşor, am încredere în băieţii mei şi vom încerca să luăm punct sau puncte”, a precizat tehnicianul gălăţean. Lista indisponibilităţilor îi cuprinde pe: Didi, Silviu Ilie şi Sârghi, toţi accidentaţi.

„Grig” rămâne cu picioarele pe pământ

Gorjenii sunt pe val, Pandurii au bifat trei victorii consecutive urmate de o remiză la Vaslui, fiind neînvinşi în acest sezon. Cu toate acestea, antrenorul Petre Grigoraş a ţinut să-şi avertizeze elevii că partida trebuie tratată cu maximă seriozitate.
„Cunosc Oţelul, o echipă omogenă, nu trebuie să ne luăm după ultimele rezultate. Trebuie să fim foarte atenţi, sunt circumspect, este un meci la fel de greu ca cel de la Vaslui, dar acum vom evolua în faţa pătimaşilor noştri suporteri, ne dorim victoria şi vrem să confirmăm startul bun pe care l-am avut în acest campionat”, a declarat Grig.
Cel mai în formă jucător din tabăra gazdelor este tocmai fostul oţelar John Ibeh, care a marcat trei goluri în primele patru etape.

Articole înrudite